Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Torek,
5. 4. 2011,
21.24

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Calcit

Torek, 5. 4. 2011, 21.24

8 let, 1 mesec

Kdo kot zadnji v polfinale - Kamničani ali Prvačkovci?

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Po tem ko so se v polfinale DP v odbojki že uvrstili ACH Volley, Panvita Galex in Uko Kropa, se bosta za zadnje mesto v le tem udarila Calcit Volleyball in Marchiol Vodi.

Za prvovrstno presenečenje v četrtfinalnih obračunih so postregli odbojkarji iz Krope, ki so izločili Salonit Anhovo. Kroparji so bili krvniki Kanalcev že v polfinalu slovenskega pokala, sedaj pa jim je podobno uspelo tudi v izločilnih bojih v državnem prvenstvu. Branilci naslova ACH Volley ni imel nikakršnih težav s Framom, nekoliko več dela je imel prekmurski Galex s kranjskim Astec Triglavom.

Zadnje četrto ime v polfinalu 1. DOL Radenska Classic še ni znano, saj dvoboj med Calcitom in Marciholom poravnan v zmagah na 1:1. Kdo bo družbo delal ACH-ju, Kropi in Galexu, bo znano v sredo po tretji odločilni tekmi v Kamniku. Oba trenerja napovedujeta trdo tekmo in izredno izenačeno, a verjameta v uspeh svojih ekip.

Kotnik: Verjamem v svojo ekipo

''V tekmo v Novi Gorici smo vstopili nezbrano in brez pravega naboja. V igrišču smo bili vsak zase in vlekli vsak na svojo stran, kar je na koncu pomenilo, da se nismo nikamor premaknili in zato izgubili s 3:0. V drugi tekmi je bil pristop mojih varovancev bistveno drugačen, stopili smo skupaj in se držali vseh dogovorov, igrali drug za drugega, ter zato tudi zmagali in si izborili tretjo tekmo. Zelo spoštujem ekipo Marchiola, vendar verjamem v svojo ekipo, katera se zaveda kaj nas čaka jutri. Dali bomo vse od sebe in z zbranostjo ter igro drug za drugega naredili vse za zmago. Igralcem res želim, da bi tako v svojem razvoju obrnili nov list in šli višje, '' je pred sredino tekmo dejal prvi trener Calcita Bogdan Kotnik.

Primožič: Upam, da nam v četrtem poizkusu uspe

''Prvi dve tekmi četrtfinalni tekmi sta bili izredno podobni, razlika je le v tem, da smo na prvi v Gorici slavili mi, na drugi pa Kamničani. Gre za dokaj izenačeni ekipi, ki sta na obeh tekmah bili hud boj. Mislim, da je v mali prednosti Calcit, saj v letošnji sezoni v Kamniku še nismo slavili. Upam, da nam v četrtem poizkusu uspe in prekinemo ta nekakšen urok. Verjamem v sposobnost in kvaliteto mojih fantov,'' je svoje vtise strnil pred tekmo trener Marchiola Dejan Primožič.

Prvo tekmo so v domači dvorani OŠ Milojke Štrukelj gladko dobili odbojkarji Prvačine, a so jim čez tri dni z podobno mero vrnili igralci Kamnika. V letošnjih šestih medsebojnih obračunih v državnem prvenstvu se nekoliko uspešnejši odbojkarji Calcita(4:2). Zmagovalec sedmega obračuna, ki bo v sredo ob 17.30, se bo v polfinalu pomeril z branilci naslova ACH Volleyjem. Drugi polfinalni obračun bo med Kropo in Galexom.

Ne spreglejte