Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
17. 10. 2015,
11.37

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

slovenska odbojkarska reprezentanca odbojka trening Italija

Sobota, 17. 10. 2015, 11.37

8 let

Italijani mrko gledali ogrevanje Slovencev (foto)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Tako, kot sta že običaj in rutina, so se tudi pred tekmo z Italijo slovenski odbojkarji že zjutraj ogreli. Zanimivo, trening Slovenije so si ogledali nasprotniki v polfinalu, ki jim ni bilo do smeha.

Fantje so se zbudili ob 8. uri, odšli na zajtrk , nato se napotili na trening v prelepo dvorano Armeec, kjer bomo popoldne priča zgodovinskemu dogodku – Slovenija se bo bojevala za vstop v finale evropskega prvenstva.

Slovenci na čelu s selektorjem Andreo Gianijem so delovali izredno sproščeno in človek je dobil občutek, da so fantje tako pomembne tekme navajeni igrati in da to za njih ni nič novega. Veliko bolj resni so bili Italijani. Slovenski selektor Giani, ki jih seveda vse osebno pozna, jih je ogovarjal in se šalil, a jim ni bilo preveč do smeha. Na obrazu jim je zgolj pisalo: "Samo da se nam ne zgodi tisto, kar se je Poljakom."

Kozamernik: Gremo po zmago, ni druge

"Ne, moram reči, da neke velike nervoze ni čutiti. Sam obožujem take tekme in me niti malo ne vržejo iz tira. Ta dva prosta dneva smo izkoristili za počitek in malce umirili glave po vsem tem, kar se nam je zgodilo v preteklih dneh. Vsi smo pripravljeni za spopad z Italijo," prvi najmlajši član reprezentance, a odličen bloker, Jan Kozamernik.

"V teh dneh nismo niti enkrat pomislili na to, da smo lahko na koncu tudi četrti. Vsi smo mislili le na to, kako preskočiti Italijo, ki je povsem premagljiva ekipa. Gremo po zmago, ni druge," je še povedal komaj 19-letni Kozamernik.

V Armeecu bo na tekmi Slovenije tudi lepo število slovenskih navijačev. Prišlo naj bi jih okoli 250 in če bodo navijali, kot Slovenci znajo, bo slovenskim fantom lažje igrati. "Več kot jih pride, boljše bo. Tisti, ki pridejo, bodo zagotovo glasni, da bo kar donelo po dvorani. Se že veselim," je dodal mladenič, potem pa odvihral v hotel.

Ne spreglejte