Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Ponedeljek,
26. 10. 2015,
11.32

Osveženo pred

4 leta, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

odbojka Tine Urnaut Mitja Gasparini Klemen Čebulj Alen Šket Jan Pokeršnik Dejan Vinčić Jani Kovačič Jan Klobučar Alen Pajenk Sara Hutinski Lana Ščuka Eva Mori Sonja Borovinšek Jan Planinc Anja Zdovc Valentina Založnik Danijel Koncilja Uroš Pavlovič Nejc Pušnik Karmen Kočar

Ponedeljek, 26. 10. 2015, 11.32

4 leta, 1 mesec

Edini zdravi Slovenec v Italiji dobil selektorjevo lekcijo

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Pretekli teden je med odbojkarski legionarji končno pravo priložnost dobil Jan Klobučar, Alen Pajenk je prvič izgubil, Alen Šket pa je bil v dvojnem programu dvakrat zamenjan in razočaran.

V Italiji, kjer še vedno čakamo, da se pozdravita Tine Urnaut in Klemen Čebulj, je pretekli teden Alena Šketa in njegovo Latino čakal dvojni program, ki pa se ni končal po njunih željah. Šket je naprej izgubil proti Veroni, ki jo vodi slovenski selektor Andrea Giani, v nedeljo pa je slovenski sprejemalec klonil še proti Čebuljevi Lube Civitanovi. Obakrat je Šket začel v prvi postavi, v nadaljevanju pa je bil zamenjan.

V Turčiji je s Fenerbahčejem prvi poraz v sezoni doživel Alen Pajenk. V istanbulskem derbiju je bil od Pajenkovih uspešnejši Büyüksehir Belediyesi. Slovenski bloker je dosegel 11 točk in bil eden boljših v ekipi.

Vesela novica prihaja tudi iz Nemčije, kjer je končno od prve minute začel Jan Klobučar in priložnost tudi izkoristil. Nekdanji član ACH Volleyja je za ekipo United Volleys Rheinmain dosegel 12 točk in dodal levji delež k zmagi nad Lüneburgom.

V Franciji sta se zmage veselila Mitja Gasparini in Jani Kovačič, medtem ko je Dejan Vinčić izgubil. Zanimivo je, da je bil Izoljan, ki je bil do zdaj standardni mož Parisa proti Narbonneju, v vlogi rezervista, korektorski položaj pri Parižanih pa je zasedel Nicolas Hoag, ki je svoje delo opravil z odliko.

Za konec dodajmo še odbojkarja, ki sta se točkovno najbolj izkazala. To sta Alen Djordjevič in Anja Zdovc. Prvi je na Finskem nasprotnikom natrosil 24 točk, Zdovčeva pa v Franciji sedem manj.

Ne spreglejte