Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Uroš Iskra

Petek,
29. 4. 2011,
12.22

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Alan Komel Bled

Petek, 29. 4. 2011, 12.22

8 let

Alan Komel: ACH Volley mi predstavlja nov izziv

Uroš Iskra

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Slovenski reprezentančni sprejemalec Alan Komel bo v naslednji sezoni branil barve blejskega ACH Volleyja. Odbojkar iz Nove Gorice je s slovenskimi prvaki podpisal dvoletno pogodbo.

Nekaj ur po tem, ko so odbojkarji ACH Volley še sedmič zapored dvignili pokal za državnega prvaka, je odjeknila novica, da bo naslednji sezoni oranžno-vijolični dres nosil tudi Alan Komel. ''Z ACH-jem smo se pogovarjali že lansko leto, a sem jih takrat zavrnil in se odločil za še eno leto igranja v Grčiji. Ne glede na takratno odločitev ni bilo nikakršnih zamer s strani slovenskih državnih prvakov in se odnos ni spremenil. Malo pred koncem moje letošnje sezone pa me je vodstvo ACH-ja ponovno 'kontaktiralo', če bi bil v naslednji sezoni pripravljen zaigrati za Bled. Tokrat je bil moj odgovor pritrdilen. Po nekaj pogovorih in predstavitvijo ekipe ter bodočih ciljev kluba sem sklenil, da je klub pravšnji zame in mi bo le-ta nudil pravšnje pogoje za moj nadaljnji razvoj. Prvič bom tudi nastopal v Interligi in ligi prvakov kar mi predstavlja nov izziv,'' je za Sportal svojo odločitev obrazložil Alan.

Novogoričan je dve leti blestel v klubu Lamia Volley in bil s povprečno 16 točkami na tekmo njihov najučinkovitejši igralec. Lamia mu je seveda ponudila podaljšanje, za katero se Alan ni odločil. ''V Grčiji se nisem več videl, ne zaradi kluba samega, ampak zaradi ekonomskih razmer, ki so tam veliko breme za šport. Nasploh bo veliko igralcev zapustilo tamkajšnje prvenstvo. Posledično bo 'trpela' tudi liga in izgubila na njeni moči. A pustimo zdaj Grčijo, vesel sem, da sem našel skupni jezik z ACH-jem in se že veselim sodelovanja z njimi,'' je še zaključil sprejemalec 29-letni sprejemalec.

Potem ko ACH Volley še dobro ni zaključil s sezono, že gradi močno moštvo za naslednjo. Očitno nočejo ponoviti lanskoletne napake, ko so bili prav na mestu sprejemalca najbolj ''tanki''. Prihod Komela in mladega Čebulja bosta vsekakor pripomogla k širini, ki jo klub z ambicijami krojiti evropski vrh, vsekakor potrebuje.

Ne spreglejte