Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matej Podgoršek COVER1

Petek,
25. 11. 2011,
16.47

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

McLaren Lewis Hamilton Nicole Scherzinger

Petek, 25. 11. 2011, 16.47

8 let

Hamilton zatrjuje, da je letos dozorel

Matej Podgoršek COVER1

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
"Ni bila težka sezona, to je bila sezona osebne rasti," pred finalno dirko prvenstva 2011 formule 1 zatrjuje Lewis Hamilton, ki bi se kljub vsem pretresom rad pobotal z Nicole Scherzinger.

Slabi rezultati britanskega dirkača formule 1 Lewisa Hamiltona (McLaren) v zadnjih mesecih naj bi bili posledica težav v zasebnem življenju. Ko pa sta se z Nicole Scherzinger razšla, se je britanski dirkač v Abu Dabiju vrnil na stopničke - še več: zmagal je. Pred dnevi pa so ju paparaci v Los Angelesu znova ujeli v fotografski objektiv. Lewis Hamilton naj bi bil do pevke in žirantke v oddaji X Factor zelo hladen, a ta v zakulisju VN Brazilije to zanika: "Niste videli, da sva skupaj preživela prijeten teden. Šla sva na nekaj lepih večerij. Ni dolgo, odkar sva se razšla in zato še čutiva močna čustva drug do drugega. Še vedno jo ljubim. Kdo ve, morda bova še kdaj skupaj." Te besede ne bodo všeč Lewisovemu očetu, Anthonyju Hamiltonu, ki je sinu pred časom svetoval, naj iz življenja odstrani vse moteče dejavnike, saj se bo le tako lahko osredotočal na dirkaško kariero.

Pred tremi leti se je Hamilton v Interlagosu z Nicole veselil svojega prvega in za zdaj edinega naslova prvaka. Ta dirka je ta konec tedna zanj nov začetek. "To je kot prva dirka sezone oziroma vsaj prva dirka tistega, kar prihaja. Moj cilj za ta konec tedna je, da začnem na pravi način," pove 26-letni Hamilton. "To je bila sezona rasti. Pred kratkim sem govoril s prijateljem, ki je zelo moder in mi je dejal: 'To ni bila težka sezona, to je bila sezona osebne rasti.'" Je Hamilton res dozorel? Se je izučil iz številnih napak? To bomo morda videli že to nedeljo ob 17.00 po srednjeevropskem času ali pa v začetku naslednje sezone. "Vrnil se bom močnejši. Zdaj še nisem na vrhuncu, a po koncu zime, ko bom razmislil o letošnji sezoni, bom. Zagotovo sem pametnejši, kot sem bil na začetku leta in to je pozitivna stvar."

Ne spreglejte