Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Boštjan Boh

Torek,
21. 8. 2018,
11.34

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

1

Natisni članek

Valentino Rossi MotoGP

Torek, 21. 8. 2018, 11.34

5 let, 8 mesecev

Če Rossiju ne gre najbolje na stezi, mu gre bolje v zasebnem življenju

Boštjan Boh

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,93

1

Valentino Rossi | Foto Nova spremljevalka Valantina Rossija je Francesca Sofia Novello.

Foto: Nova spremljevalka Valantina Rossija je Francesca Sofia Novello.

Če Valentinu Rossiju zadnje čase ne gre najbolje na dirkaških stezah, mu veliko bolje kaže v zasebnem življenju. Italijanski motociklist, ki tekmuje v razredu MotoGP, ima zdaj tudi uradno novo spremljevalko.

Italijanska manekenka Francesca Sofia Novello in Valentino Rossi sta tudi uradno nov par, potem ko se je na družbenem omrežju pojavila skupna fotografija. Z objavo fotografije sta samo potrdila govorice, da sta par že nekaj časa. Fotografijo je na svojem profilu na Instagramu objavila kar sama Francesca Sofia.

 

♥️ @valeyellow46

A post shared by Francesca Sofia Novello (@francescasofianovello) on

Razlika med njima je 15 let

Francesca, ki ji pravijo italijanska Brooke Shields, prihaja iz Milana. To je za Valentina Rossija prva uradna zveza, potem ko se je leta 2016 razšel z Lindo Morselli, zdajšnjo partnerico Fernanda Alonsa. Razlika med njima je kar 15 let, dobivala pa naj bi se že od konca leta 2017, ko je bila Francesca gostja na Rossijevem ranču v domači Tavullii. Kar je morda zanimivo, je par glede nogometa na nasprotnih straneh. Valentino Rossi je namreč velik navijač Interja, medtem ko 24-letnica navija za Milan.

Valentino Rossi
Sportal Se Valentino Rossi predaja že vnaprej?

Valentino Rossi | Foto: Guliverimage/Getty Images Foto: Guliverimage/Getty Images Ne potrebuje opravičil, želi si bolj konkurenčen motocikel

Manj zadovoljen je Rossi na dirkaških stezah, potem ko skupaj z Yamaho ne dosegajo takšnih rezultatov, kot si želijo. Veliko razočaranje je bila dirka z VN nagrado Avstrije, kjer je Valentino na koncu zasedel zanj skromno šesto mesto. Po kvalifikacijah je kazalo še veliko slabše, ko je bil šele na 14. mestu.

Za slabše rezultate se je ekipa Yamahe Rossiju opravičila, a kot je sam dejal, mu opravičila ne bodo nič pomagala, ampak je najbolj pomembno, da je motocikel bolj konkurenčen. Zato so se odločili, da na dirki na VN Avstrije naredijo dodatna testiranja, a 39-letni Italijan ni ravno najbolj optimističen pred nadaljevanjem sezone.

Valentino Rossi si v Silverstonu želi boljšega rezultata. | Foto: Guliverimage/Getty Images Valentino Rossi si v Silverstonu želi boljšega rezultata. Foto: Guliverimage/Getty Images

Naslednja dirka v Silverstonu

Naslednja dirka bo sporedu ta konec tedna v Silverstonu. "Naredili bomo vse, kar je v naših močeh, in upam, da bomo na prihodnjih dirkah, kjer je več zavojev, bolj konkurenčni," je pred časom izjavil devetkratni svetovni prvak. Rossi je v skupnem seštevku trenutno na drugem mestu.

Jorge Lorenzo
Sportal Po razburljivem zaključku zmaga Lorenzu, Marquez še zvišal prednost
Ne spreglejte