Vrača udarec Katy: Ne spomnim se, da bi spal z njo

Pred dnevi je pevka Katy Perry razvrstila svoje ljubimce glede na njihove spretnosti v postelji. Na zadnje mesto je postavila Dipla, ki nad tem seveda ni bil najbolj navdušen.

Diplo se ni odzval najbolj kavalirsko.

Diplo se ni odzval najbolj kavalirsko. Foto: Getty Images

Katy je med promocijo svojega novega albuma tri dni dovolila kameram, da spremljalo vsak njen korak, vse skupaj pa so v živo prenašali prek spleta. Del te promocije je bil tudi Katyjin zajtrk z britanskim komikom Jamesom Cordnom, ki jo je pripravil do tega, da je svoje tri nekdanje znane ljubimce - poleg Dipla še igralca Orlanda Blooma in pevca Johna Mayerja - razvrstila od najslabšega do najboljšega.

Katy in Diplo sta bila skupaj za kratek čas leta 2014. Katy in Diplo sta bila skupaj za kratek čas leta 2014. Foto: Instagram Katy je sicer poudarila, da so bili vsi fantastični, nato pa je na najslabše mesto med trojico le uvrstila Dipla. Za najboljšega med njimi je razglasila Mayerja, v sredino pa se je uvrstil Bloom. S tem si je pevka, ki skuša zgladiti dolgoletni spor s Taylor Swift, nakopala novega sovražnika. Diplo namreč ni bil navdušen, da ga je Katy javno razglasila za najslabšega ljubimca izmed trojice.

Užaljeni 38-letnik je na Twitterju zapisal, da se ne spomni, da bi seksal z 32-letno Katy, nekaj minut kasneje pa je prav tako na Twitterju objavil, da je osvojil bronasto medaljo v spolni olimpijadi.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.