Victorijin nasvet sami sebi: Ne poigravaj se s svojimi prsmi

Victoria Beckham je, vse odkar je zaslovela kot članica skupine Spice Girls, modni navdih, vendar tudi žena Davida Beckhama marsikaj obžaluje.

Victoria meni, da mora biti žena privlačna za svojega moža.

Victoria meni, da mora biti žena privlačna za svojega moža. Foto: Getty Images

Victoria je za revijo British Vogue napisala pismo sebi kot osemnajstletnici, pri tem pa omenila svoje največje (modne) napake.

Danes 41-letna mati štirih otrok je v zadnjih dveh desetletjih večkrat povečala in nato zmanjšala svoje oprsje, kar pa zdaj obžaluje. "Verjetno bi morala omeniti, da se ne poigravaj s svojimi prsmi. Vsa ta leta, ko sem to zanikala: neumno. Znak negotovosti. Slavi to, kar imaš," je zapisala sama sebi.

Za mlajšo različico sebe je imela tudi zakonske nasvete, ki so po njenem mnenju ohranili njen zakon z Davidom, s katerim sta se poročila leta 1999. "V zakonu: imej potrpljenje. Ugrizni se v jezik. Podpiraj ga. In ohrani nekaj skrivnostnosti. Nikoli se povsem ne zanemari (vsaj počeši si lase, operi zobe in si uredi obrvi, ker boš vedno želela, da te bi gledal in bi bila zanj privlačna)."

Še en nasvet, za katerega Victoria meni, da bi ga morala upoštevati že v mladih letih: pusti tvoji koži, da diha, uporabljaj manj ličil.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.