Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Tina Vovk

Ponedeljek,
20. 2. 2017,
9.08

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Ines Knauss Melania Trump

Ponedeljek, 20. 2. 2017, 9.08

7 let, 2 meseca

Najtesnejša prijateljica Melanie Trump

Tina Vovk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Najtesnejša zaupnica prve dame ZDA Melanie Trump v New Yorku živi le nekaj minut stran od nje. To je njena sestra, ki je nihče ne pozna, piše New York Post.

Potem ko so ameriški mediji podrobno razkrili, kdo je njihova nova prva dama, so se zdaj razpisali še o njeni sestri. Oseminštiridesetletna Ines Kanuss je umetnica, ki je predana Melanii in je že leta njena najboljša prijateljica, so prijatelji povedali New York Postu. "Zelo blizu sta si," pravi filantropist Audrey Gruss, ki je Ines spoznal med humanitarno prireditvijo na Trumpovem posestvu Mar-a-Lago na Floridi leta 2005. "Zdela se mi je kot zelo prijetna oseba in zelo kreativna," je dodal.

Melania se po prisegi moža Donalda Trumpa za 45. predsednika ZDA ni preselila v Washington, zaradi sina Barrona do konca njegovega šolskega leta ostaja v New Yorku. Tam v dva milijona dolarjev vrednem stanovanju z eno spalnico v prestižni stavbi na Park Avenue, ki je v lasti Trumpove organizacije, živi tudi Ines. Medtem ko se je Melania znašla v zelo javni vlogi, se verjetno vedno bolj zanaša na sestro, piše The Post in dodaja, da čeprav je svakinja enega najbolj znanih ljudi na svetu, je Ines uspelo ostati precej neopažena.

Ines je od Melanie starejša približno dve leti in na svojem Facebook profilu pogosto objavlja fotografije svoje mlajše sestre. Pred slabim letom dni je tako objavila fotografijo Melanie pred torto, na kateri je ena svečka.

Tako Ines kot Melania sta zapustili Slovenijo in odšli v Milano v začetku 90. let prejšnjega stoletja. Medtem ko se je Melania preizkušala kot manekenka, je Ines skušala uspeti kot modna oblikovalka, The Post citira fotografa Aleja de Bassevilla. "Ines ni bila kot druga dekleta, ki bi jih srečal tam in so se obnašale kot kraljice. Bila je zelo vljudna in zelo prijetna," je povedal francoski fotograf.

Je pa tudi zelo zaščitniška do svoje sestre. Junija lani, ko so domnevni nekdanji prijatelji v slovenskih medijih spregovorili o Melanii, je Ines zapisala: "Vsi imamo lepe spomine. Laži niso dobra karma."

"Ines je zelo predana sestra. Spoznala sem, da je Melania zelo tesno povezana s svojo družino, ko sem videla, kako jo vsi podpirajo po Barronovem rojstvu. Melania je imela vso profesionalno pomoč, ki jo je tedaj potrebovala, a je bila njena sestra tista,  ki ji je zaupala," je povedala modna oblikovalka iz Milana Luisa Beccaria.

Ne spreglejte