SiolNET. Slavni
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mark Zuckerberg sporočil, da pričakuje drugega otroka

0,38

termometer

 | Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Družina prvega moža Facebooka se bo povečala še za enega člana.

Mark Zuckerberg je pred nekaj urami oznanil, da z ženo Priscillo Chan pričakujeta še eno deklico. Ob tem je objavil staro fotografijo, na kateri je skupaj s svojimi sestrami, in zraven zapisal:

"Odraščal sem s tremi sestrami, ki so me naučile, da se učim od pametnih in močnih žensk. Niso bile samo moje sestre, ampak tudi moje najboljše prijateljice. Začele so pisati knjige, blestijo v glasbi, športu, kuhanju in svojih karierah. Naučile so me tekmovati, a se po koncu vseeno družno smejati."

 

Priscilla and I are happy to share we're expecting another baby girl! I grew up with three sisters and they taught me to learn from smart, strong women. They weren't just my sisters but some of my best friends. They've gone on to write books, excel at performance, music, sports, cooking and their careers. They showed me how to compete and still laugh together afterwards. Priscilla grew up with two sisters and they taught her the importance of family, caring for others and hard work. They supported each other as first generation college students and in their careers in medicine and business. They have so many inside jokes -- the kind only siblings can understand. We are all better people because of the strong women in our lives -- sisters, mothers and friends. We can't wait to welcome our new little one and do our best to raise another strong woman.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on

"Priscilla je odraščala z dvema sestrama, ki sta jo naučili pomembnosti družine, skrbnosti za druge in trdega dela. Podpirale so se, ko so postale prva generacija študentk, ko so začele graditi kariero v medicini in poslovnem svetu. Imajo toliko internih šal, takšnih, kakršne lahko razumejo samo sorojenci."

Za konec je dodal, da sta oba z ženo boljša človeka zaradi močnih žensk v njunem življenju. "Sestre, mame in prijateljice. Komaj čakava, da pozdraviva najino novo deklico, in potrudila se bova po najboljših močeh, da bova vzgajala še eno močno žensko."

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin