Angelina zanika krutost do otrok

Angelina Jolie je odločno zanikala poročanje revije Vanity Fair o krutem postopku izbiranja otroškega igralca, ki je odigral glavno vlogo v njenem zadnjem filmu.

Foto: Getty Images

Vanity Fair je opisal kruto igro, ki naj bi jo uporabili za izbiro igralca oziroma igralke v filmu First They Killed My Father, ki ga je Angelina snemala v Kambodži in govori o tamkajšnjem režimu Rdečih Kmerov, med vladavino katerega je umrlo okoli dva milijona ljudi.

Med avdicijo so revnim otrokom, ki so jih iskali v revnih predelih Kambodže in sirotišnicah, na mizo položili denar in jim rekli, naj pomislijo na nekaj, kar bi si s tem denarjem kupili, in naj nato denar ukradejo. "Šef kastinga se je nato pretvarjal, da je otroka zasačil pri kraji, otrok pa bi si nato moral izmisliti laž," je opisal Vanity Fair.

"Razburjena sem, da so o izmišljeni vaji improviziranja iz dejanskega prizora v filmu pisali, kot da je bila resnična. Namig, da so otrokom med avdicijo vzeli pravi denar, je napačen. Ogorčena bi bila, če bi se to res zgodilo," je igralka zapisala v izjavi.

Vir, ki je sodeloval pri filmu, je za revijo People potrdil, da so otroci vedeli, da gre za improviziranje scene iz filma in da ni bil vpleten denar.

Film First They Killed My Father, v katerem je glavno vlogo odigrala mlada Srey Moch, bo premiero doživel na Netflixu septembra.

Sorodne vsebine

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.