SiolNET. Posel danes Finance
4

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Dejan Djokić je s trgovanjem na svetovni borzi z vloženimi 300 evri od doma zaslužil tri tisoč evrov (video)

4

termometer

Dejan Djokić, podjetnik iz Užic (Srbija), že tri mesece uspešno trguje na svetovni borzi.

"Največ trgujem z valutami in nafto, včasih tudi z zlatom. Trgujem približno tri mesece in v tem času sem z vloženimi 300 evri zaslužil skoraj tri tisoč evrov. Od teh tri tisoč evrov sem si izplačal dva tisoč evrov, tisoč evrov sem pustil za nadaljnje trgovanje," je povedal Djokić.

Vsem bralcem portala Planet Siol.net, ki bi se radi preizkusili v trgovanju na svetovni borzi, FXLider podarja 50 evrov, namenjenih za trgovanje na edini borzi, na kateri lahko zaslužite, kadar cena raste in kadar cena pada.

Prijavite se in prevzemite 50 evrov za trgovanje

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko prisiljeni k dodatnim vplačilom. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnemkoli finančnem instrumentu. FXLider ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin