SiolNET. Posel danes Finance
0,90

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Bi za stanovanje v Zupančičevi jami odšteli 83 tisočakov?

0,90

termometer

 | Foto: Google Street View
Foto: Google Street View

Sodišče bo za najmanj 83 tisočakov poskušalo prodati enosobno stanovanje v Zupančičevi jami v Ljubljani. Če ponudnikov na prvi dražbi ne bo, bo ceno na drugi dražbi znižalo. A več dražitelj lahko izhodiščno ceno zviša tudi za več kot na prvi dražbi.

Okrajno sodišče v Ljubljani bo 24. aprila na prvi javni dražbi prodajalo enosobno stanovanje v Zupančičevi jami. Izklicna cena za 41 kvadratnih metrov veliko stanovanje znaša 83.140 evrov. Pod to ceno nepremičnine ne bodo prodajali.

Stanovanje na Vurnikovi ulici 8 prodajajo zaradi dolgov dveh fizičnih oseb, ki imata v lasti vsak po polovico nepremičnine. Oba solastniška deleža se prodajata skupaj kot celota.

Vsak ponudnik mora varščino v vrednsoti 8.314 evrov.položiti najpozneje tri delovne dni pred dražbo na račun Okrajnega sodišča v Ljubljani. Zainteresirani kupci morajo za ogled nepremičnine najpozneje 15 dni pred dnevom dražbe pri sodišču vložiti predlog za ogled. Čas ogleda bo določil izvršitelj Bojan Vodopivec, ki bo tudi zahteval povračilo stroškov.

Stavba iz leta 1991 ima izdelano energetsko izkaznico, ta jo uvršča v energijski razred C.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 10
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin