Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2022,
15.50

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

kriptovaluta vlaganje investicije kriptovalute PR članek

Torek, 6. 12. 2022, 15.50

1 leto, 4 mesece

Ali je to naslednji Decentraland? Pohitite, saj se bo predprodaja kmalu končala.

Oglasno sporočilo
finixio

Vlagatelji v kriptovalute imajo edinstveno priložnost za nakup žetonov kriptoigre, ki je čisto prevzela Metaverse. Igri, kot sta Decentraland in The Sandbox, sta konec leta 2021 postali zelo priljubljeni, cene njunih žetonov pa so doživele eksponentno rast.

Vendar so se cene žetonov obeh metaverznih iger leta 2022 znatno znižale, skupaj z velikim upadom števila uporabnikov. Različna spletna mesta za kriptoanalitiko so poročala, da obe metaverzni platformi beležita nizko število uporabnikov.

Vendar pa je na tem področju nastal nov projekt Metaverse, ki bo v vesolje vrnil nekaj življenja. RobotEra, metaverzna igra na temo robotov za gradnjo planeta, ki namerava v svojem interaktivnem svetu Metaverse vključiti mešanico iger "igra za zaslužek" in "igralec proti igralcu", bo začela delovati leta 2023.

Pred njenim začetkom poteka predprodaja žetona TARO, ki se bo uporabljal kot igralna valuta. V nekaj tednih od začetka prodaje je zbranih že več kot 460 tisoč ameriških dolarjev. Žetoni se trenutno prodajajo za 0,02 ameriškega dolarja, vendar se bo ta cena kmalu dvignila na 0,025 ameriškega dolarja, zato morajo zainteresirani vlagatelji zelo pohiteti.

RobotEra namerava kmalu začeti prodajati NFT-robote, ki jih bodo igralci lahko uporabljali v Metaverse. Vlagatelji, ki so že kupili TARO, naj spremljajo dogajanje, da ostanejo na tekočem.

Kaj je RobotEra?

Opazovalci menijo, da lahko igra RobotEra zaradi zanimivega in edinstvenega načina igranja postane viralna senzacija Metaverse. Igralci bodo lahko ustvarili robotski nezamenljiv žeton, s katerim bodo sodelovali z znanstvenofantastično obarvanim Metaverse. S sistemom TARO bodo lahko uporabniki igre RobotEra kupovali in prodajali zemljišča v Metaverse ter številne druge NFT v igri, kot so roboti in predmeti.

Igralci bodo lahko razvijali in gradili na svojih zemljiščih, RobotEra pa načrtuje, da bo v Metaverse vključila element "igra/gradnja za zaslužek", kjer bodo lahko uporabniki v bistvu rudarili TARO. Igralci, ki bodo želeli graditi Metaverse, ne bodo potrebovali znanja programiranja, saj bodo morali obvladati le preprosta gradbena orodja v igri RobotEra.

Igralci bodo lahko gradili in tekmovali v igrah, kar bo po besedah RobotEra igralcem ponudilo še eno možnost za zaslužek. RobotEra predvideva, da bo igra privabila tudi podjetja in blagovne znamke iz "realnega sveta". Ta bodo lahko kupovala in razvijala zemljišča, da bi promovirala svoje poslovanje.

Medtem bo RobotEra ustvarjalcem in umetnikom ponudila nov način interakcije z oboževalci. Ustvarjali in razdeljevali bodo lahko prava digitalna sredstva, s katerimi bodo oboževalci lahko trgovali znotraj igre. RobotEra tudi predvideva, da se bodo v Metaverse preselile različne skupine in skupnosti, saj platforma ponuja odličen prostor za povezovanje.

Še ena prednost žetona TARO je ta, da deluje tudi kot žeton za upravljanje projekta RobotEra, saj lahko njegovi imetniki glasujejo o razvoju projekta. Izdan je v Ethereum blockchainu kot žeton ERC-20 z največjo zalogo 1,8 milijarde, kar je v primerjavi s številnimi drugimi podobnimi kriptoprojekti majhna zaloga.

Zaradi vseh navedenih razlogov je bil žeton TARO podjetja RobotEra uvrščen na vrh seznama 13 najboljših igralnih kripto žetonov na portalu Crypto.com, v katere lahko investirate že letos. Za žeton se zanima veliko uglednih vlagateljev v kriptovalute in vplivnežev. Če želite izvedeti več o TARO in RobotEri, si oglejte spodnji videoposnetek priljubljenega kriptoanalitika Jacoba Crypto Buryja.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte