SiolNET. Posel danes Novice
Vsebino omogoča Uspeh, d. o. o.
  • Messenger
  • Messenger

Zakaj je bitcoin v letu 2020 dobesedno poteptal delnice in zlato?

Robert Rolih
Vsebino omogoča Uspeh, d. o. o.

V letu 2020 so delniški trgi po svetu zrasli za od 5 do 15 %.

Zlato je zaradi nizkih obrestnih mer in neverjetne količine na novo natisnjenega denarja zraslo za 24 %.

Toda daleč najbolj donosna naložba leta 2020 je bil bitcoin, s kar 304 % rastjo.

Zlato v digitalni obliki

Avtor mednarodne knjižne uspešnice The Million Dollar Decision Robert Rolih pravi: "Bitcoin je leta 2020 za vedno utišal kritike. Če so veliki investicijski skladi, delniške družbe in milijarderji pred leti bitcoin zaničevali, so ga zdaj začeli kupovati v neverjetnih količinah. Wall Street danes bitcoin dojema kot zlato v digitalni obliki."

Potem ko je PayPal objavil, da bo z letom 2021 omogočil svoji celotni mreži 26 milijonov trgovcev po svetu sprejemanje plačil v kriptovalutah ter vsem svojim uporabnikom nakup in hrambo kriptovalut, je bitcoin decembra prebil magično mejo 20.000 USD?

Januarja je vreden že več kot 30.000 USD. Toda kljub temu še vedno predstavlja le 4 % tržne vrednosti zlata, zato je njegov potencial za rast ogromen. Bančni analitiki pri Citibank pravijo, da gre lahko bitcoin v prihodnjih letih celo prek meje 300.000 USD. To bi pomenilo desetkratno rast glede na danes.

Sta lahko bitcoin in kriptotrg naložbena priložnost življenja?

Bitcoin dobesedno tepta vse pred seboj in je daleč najbolj dobičkonosna naložba vseh časov. Vzpon leta 2020 je podprt s "pametnim" institucionalnim denarjem. To pa je v čistem nasprotju s špekulativnim balonom, ki se je zgodil leta 2017/18.

In tu se pojavijo vprašanja za milijon evrov: kaj so ključni razlogi za to rast, do kdaj se bo ta rast nadaljevala in ali lahko s hitro akcijo mali vlagatelji prvič v zgodovini prehitijo večino velikih investitorjev in skladov.

Da bi dobili jasne odgovore na ta vprašanja, avtor mednarodne knjižne uspešnice Robert Rolih za vas 13. januarja ob 20.30 pripravlja 90-minutni brezplačni webinar, na katerem boste izvedeli:

  • kaj so štirje ključni razlogi za rast bitcoina in kriptotrga ter kakšne rasti lahko pričakujemo v 2021,
  • kateri so tipi poslovnih kriptoprojektov, ki bodo najverjetneje v letu 2021 imeli še bistveno višje rasti kot bitcoin,
  • katere so tri strategije vlaganja v kriptotrg in katera je najbolj dobičkonosna,
  • ali je že v letu 2021 mogoče dosegati od 500 % do 1.000 % donose s projekti, ki zdaj še niso na očeh vlagateljev.

Za vas je webinar v živo brezplačen, tako da se prijavite že zdaj! Za udeležbo potrebujete le internetno povezavo.

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski televiziji. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 40 držav. Predavateljske odre si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

rolih

*Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitve glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.

Prijavite se zdaj: 90-minutni brezplačni webinar v živo bo 13. januarja ob 20.30.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin