SiolNET. Posel danes Novice
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Publicist Marko Crnkovič gre v osebni stečaj

1

termometer

Publicist Marko Crnkovič je sprožil osebni stečaj. Koliko dolguje, za zdaj ni znano. Upniki imajo do 24. novembra čas, da prijavijo svoje terjatve.

Eden izmed večjih Crnkovičevih upnikov je finančna uprava, kjer primera ne komentirajo. Po javno objavljenih podatkih Crnkovič državi dolguje med deset in 30 tisoč evri, piše MMC. Crnkovič je za rtvslo.si povedal, da zadeve ne želi javno pojasnjevati.

Ljubljansko sodišče je stečajni postopek nad Crnkovičem začelo 24. avgusta. Postopek naj bi sprožil Crnkovič sam, čeprav za nacionalko na sodišču tega niso potrdili.

Koliko dolguje, ni znano Za zdaj tudi ni znano, koliko znašajo skupni dolgovi in ali se bo delilo kakšno njegovo premoženje. Tega ne ve niti stečajna upraviteljica Maja Grebenšek, ki pravi, da je postopek zdaj v zbiranja informacij in z zakonom predpisanih dejavnosti.

Po pisanju MMC ima Crnkovič transakcijski račun od 16. avgusta 2013 blokiran skupno 686 dni.

Kdo je Marko Crnkovič? Crnkovič je dolgoletni publicist in novinar. Več let je pisal kolumne za Sobotno prilogo, po odhodu z Dela je bil krajši čas kolumnist na spletnem portalu Požareport, ki je v lasti Bojana Požarja.

Od začetka leta je urednik in novinar na spletni reviji Fokuspokus, ki je v njegovi solasti. Piše tudi za Primorske novice.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin