SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EVROV in trgujte z delnicami Alibabe

Oglasno sporočilo

Alibaba.com je v septembru 2014 na NYSE sprožila, do takrat, največjo inicialno ponudbo svojih delnic (IPO) in s tem postala globalna korporacija. Kitajski gigant kontinuirano beleži dvakratno stopnjo rasti prihodkov, v drugem četrtletju 2016 pa je ustvarjena 55 % rast prodaje, kar predstavlja največjo rast v zadnjih dveh letih.

Fortrade vsem bralcem Siola podarja brezplačnih 50 evrov za trgovanje s CFD-ji delnic Alibabe.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.
Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Razlogi za rekordno rast

Eden glavnih razlogov za nadpovprečno rast dobička predstavlja velikanski dohodek iz naslova on-line marketing storitev. Digitalni marketing je dodan paleti storitev in s tem zedinjena digitalna trgovina in marketing, kar Alibaba ima za recept do uspešnega marketinga, prodaje in plasiranja izdelkov do kupcev.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.
Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Nakupovalni festival v številkah

V petek, 11. novembra, se je na platformi podjetja Alibaba.com začel festival, ki se odvija že sedmo leto v sklopu širšega fenomena “Singles Day”. Med prvo uro nakupovanja je bilo opravljenih približno 175.000 transakcij v eni sekundi in v prvih 5 minutah prodaje zabeležen promet v višini 1 milijarde USD, skupno 5 milijard v prvih dveh urah. Ocenjeno je, da je ta dan na platformi Alibabe bilo ustvarjeno 14,3 milijarde USD prometa.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.
Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin