Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 12. 2022,
14.00

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

TARO IMPT Dash 2 Trade bitcoin kriptovalute vlaganje PR članek

Četrtek, 1. 12. 2022, 14.00

1 leto, 4 mesece

Napoved za Bitcoin, ki se nahaja nad 17.000 $ - je to začetek božičkovega vzpona?

Oglasno sporočilo

December prinaša upanje in veselje pred prihajajočimi božično novoletnimi prazniki, kar se na delniških in kripto trgih pogosto kaže kot božičkov vzpon (Santa Claus rally). Bo cena bitcoina izstopila iz trenutnega območja odpora in bikovsko razpoloženim vlagateljem dala praznično darilo?

Finixio_11 | Foto:

Na žalost se praznično razpoloženje na delniških trgih še ni odrazilo. BTC trenutno trguje nad 17.000 $ in se je zvišač za 0,3 % dan po zavrnitvi pod 17.400 $. Medtem pa so ameriški delniški indeksi padli na 1,36 %, kar pomeni za 0,98 %.

Finixio_12 | Foto:

Fib raven 0,236 je podpiral BTC čez vikend, kar pomeni kratkoročno dobre stvari za Bitcoin in splošni trg kriptovalut. Vendar pa se zna zgoditi, da Božiček kljub vsemu ne bo radodaren do vseh bikovsko razpoloženim vlagateljev, če kripto trg podleže širšemu razpoloženju.

Napoved cene bitcoina in tehnična analiza

Vodilni indikatorji – RSI in MACD

Potem ko je bil skoraj mesec dni pod RSI 50, se je RSI bitcoina dvignil na 51,49, kjer bi znal ostati še naprej. V primeru, da ostane nad RSI 50, gre BTC končno na bolje.
Tudi MACD je videti obetavno, z bikovskim križanjem in obema povprečjema, ki se premikata navzgor, medtem ko se vrzel med seboj vztrajno povečuje, kot to prikazuje spodnji graf.

Podpora in odpori

Finixio_13 | Foto:

Raven Fib 0,236 je konec tedna bila pri 16.800 $, torej to območje, vključno s prejšnjo točko odpora 17.000 $, zdaj deluje kot podpora v primeru neuspešnega preboja.

Razširjena Fibonaccijevo raven za nedavni nihaj cene razkriva, da obstaja odpor pri 17.700 $, kar je v soglasju z dnevnim EMA50 in prejšnjim odporom 10. novembra.

V primeru da Bitcoin in širši kripto trgi ne bodo mogli zadržati svojih nedavnih dobičkov, se moramo zavedati, da je še vedno začetek decembra, dvig pa je možen proti koncu meseca. 

V pripravah na medvedji ali bikovski scenarij je pametno razširiti svoj portfelj in poleg BTC vložiti v še nekaj draguljev z nižjo kapitalizacijo, pa tudi v nekaj projektov z močnimi osnovami, ki so še v predprodaji.

Drugi kovanci, ki jih morate upoštevati, če želite biti poleg pri potencialnem bikovskem prazničnem valu

Dash2Trade (D2T)

Dash 2 Trade je prihajajoča platforma za socialno trgovanje, ki ima čisto nove funkcije v kripto svetu, saj ponuja dostop do trgovalnih signalov, kazalnikov v verigi in točkovanja družbenega razpoloženja, opozorilni sistem predprodajnih kotacij žetonov in še veliko več.

Za uporabo vseh funkcij platforme, ki jih ponuja Dash 2 Trade je potreben žeton D2T. Predprodaja je znižala žetone, saj je bilo 96 % prodanih šele v tretji fazi, s prodajo pa je do zdaj bilo zbranih kar 8,42 milijona dolarjev. V četrti fazi se bodo cene zvišale za 0,02 USD na žeton, tako bo nova cena znašala 0,0533 USD od prvotne 0,0513 USD.

Kupite Dash2Trade zdaj!

IMPT.IO (IMPT)

IMPT.io ni tipična platforma za ogljikove dobropise, kajti uporabniki lahko kupujejo in vlagajo v kredite in dobijo nagrado, če slednje »upokojijo«. Ob uporabi svojih kreditov na IMPT.io, uporabnik prejme edinstvene umetniške zbirateljske predmete NFT kot dodatno spodbudo, da so okolju prijazni in se pridružijo boju proti podnebnim spremembam.

Uporabniki bodo lahko spremljali svoj napredka pri ustvarjanju vpliva prek uvrstitev in ravni. Nagrade, ki jih uporabniki prejmejo za svoj prispevek k pozitivnim podnebnim spremembam - točke IMPT.io, bodo podeljene za različne dejavnosti na platformi, kar pomeni od napotitve drugim do upokojitve ogljikovih dobropisov.

Izvorni žeton projekta je žeton IMPT, ki je trenutno na voljo za predprodajo. Platforma je zbrala skoraj 14,2 milijona $, vsak žeton pa je zdaj vreden 0,023 $. Zaradi velikega uspeha predprodaje bo IMPT končal prodajo žetonov že 11. decembra.

Obiščite IMPT zdaj!

RobotEra (TARO)

RobotEra vam omogoča oblikovanje svojega planeta v Metaverse z roboti, ki vam pomagajo obnoviti planet Taro po katastrofi. Več zemljišč kot boste imeli, bolj dragocen bo vaš delček metaverzuma. Igra je popolna za vsakogar, ki je rad ustvarjalen in uživa v gradnji virtualnih svetov.

Dobiček lahko ustvarite na dva načina, in sicer aktivno in pasivno. Aktivno služite denar z opravljanjem nalog, medtem ko pasivno ustvarjate dohodek z dejavnostmi, kot so gostovanje koncertov ali sajenje dreves. Da bi zagotovili večji uspeh, je Lbank Labs podprl program predvsem s financiranjem in svetovanjem.

Gre za eno najbolj iskanih predprodaj, odkar se je začela 9. novembra. Valuta metaverse je TARO, ki jo je mogoče kupiti z ETH ali USDT v predprodaji. Cena se bo ob koncu prve predprodaje zvišala z 0,020 USD na 025 USD. V času pisanja je RobotEra zbrala več kot 368.000 $.

Obiščite RobotEra zdaj!

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte