Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
13. 11. 2018,
6.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek delnice Fortrade kanabis

Torek, 13. 11. 2018, 6.00

5 let, 5 mesecev

MANIJA PO DELNICAH: eksplozivna rast cen delnic podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo kanabisa

Oglasno sporočilo
Fortrade

Zaradi legalizacije marihuane v Kanadi se je pojavil niz javnih ponudb (IPO) podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo kanabisa, njihove delnice imajo skoraj neverjetno, eksplozivno rast.

Tako na primer delnice podjetja Canopy Growth Corp dosegajo več kot 500-odstotno rast. Vrednost delnic podjetja Tilray Inc., ki je prvo javno ponudbo izpeljalo julija, je narasla že za več kot 100 odstotkov. Val ameriških podjetij, ki odpirajo začetne javne ponudbe na kanadskih trgih, je vlagatelje pritegnil, da so pozorni na ta sektor. To lahko povzroči izjemno veliko rast.

Posredniška hiša Fortrade vsem bralcem Siola ponuja ekskluzivno priložnost, da med prvimi v svetu trgujejo s ceno delnic (tako imenovanimi CFD) podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo kanabisa. Poleg edinstvene priložnosti za trgovanje s trenutno najbolj iskanimi delnicami je Fortrade za vse bralce pripravil poseben vodnik z naslovom "3 koraki za trgovanje s ceno akcij kanabis podjetij", ki ga lahko prevzamete tukaj.

Fortrade | Foto:

Spodaj je podrobnejši pregled rasti cen delnic podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo kanabisa, v obdobju od 30. oktobra do 2. novembra letos:

Ime podjetja

Borzni simbol

Rast cene delnic v obdobju 30.102.11.

Aurora Canabis

#AURORA

27,17 %

Cronos Group

#CRONOS

23,81 %

Canopy Growth Corp

#CGC

16,54 %

GW Pharmaceuticals

#GWPH

13,05 %

Tudi Evropejci si želijo kos te pogače. Dansko podjetje StenoCare je prejšnji teden postavilo svoje delnice na borzni seznam, s čimer je postalo prvo podjetje v Evropi, ki je unovčilo zanimanje vlagateljev v industriji marihuane. Cena delnice tega podjetja se je, odkar se je prvič pojavilo na dansko-švedski borzi 26. oktobra, potrojila.

Vodnik "3 koraki za trgovanje s ceno akcij kanabis podjetij" lahko prevzamete tukaj.

Fortrade | Foto:

Ob legalizaciji marihuane vlada Kanade upa, da bo dobila bogat del pogače na trgu, ki naj bi po poročilu Deloitte znašal od okoli 4,9 do 8,7 milijarde dolarjev na leto. Posel v zvezi z marihuano se je znatno povečal tudi v Kaliforniji. Po BDS Analytics bo licencirana prodaja marihuane to leto verjetno dosegla znesek 3,4 milijarde dolarjev. Zakonita prodaja pomeni le majhen del ocenjenega vsega mogočega povpraševanja po marihuani v Združenih državah, ki se giblje od 50 do 55 milijard dolarjev, vključno s povpraševanjem na črnem trgu.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenčno številko 609970.

CFD-ji so kompleksni instrumenti in pomenijo visoko raven tveganja z borzno izgubo denarja zaradi uporabe finančnega vzvoda. 86.59 % maloprodajnih računov vlagateljev izgubi denar s tem ponudnikom. Premisliti morate, ali razumete, kako deluje CFD, in ali si lahko privoščite visoko tveganje izgube denarja. Lahko izgubite ves denar, a ne več, kot ga imate na računu za trgovanje. Ti izdelki mogoče ne bodo primerni za vse stranke in zaradi tega morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa neodvisen nasvet. Ta material ni ne ponudba, ne povpraševanje, niti transakcija, povezana s katerimkoli finančnim instrumentom. Fortrade ne sprejeme kakršne koli odgovornosti za katerokoli uporabo teh komentarjev in za posledice, ki lahko iz tega izhajajo. Ni niti nobenega zagotovila niti jamstva o točnosti ali popolnosti teh podatkov. Zato vsaka oseba, ki se ravna v skladu z njimi, to dela popolnoma na lastno odgovornost.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Ltd.

Ne spreglejte