Kdo je Gregor Planteu, izredni član uprave Mercatorja?

Gregor Planteu, človek Cerarjeve vlade v upravi Mercatorja, je kader podjetja Celjske mesnine, ki mu naj bi bil Agrokor dolžan že milijon evrov. A nekdanji šef kontrolinga za Sredozemlje pri danskem ladjarju Maersk in šef celjskega rokometnega kluba je v poslovnem svetu precejšnja neznanka. 

Oglejte si prispevek novinarja Planet TV Jake Elikana in pojasnila o ozadju dogajanja novinarja portala Siol.net Primoža Cirmana.

[video: 62884 / ]

 

[video: 62885 / ]


Preberite še:

Zaupnik ministra Počivalška v Mercatorju bo Gregor Planteu

Komentarji

3
  • Cene / 10.05.2017. ob 15:19

    To je dobra novica! Po tem, ko je državo desetletja vodil kovinostrugar, so jo prevzeli razni pravniki in pisatelji in od takrat je šlo le še navzdol. Frizerji in mesarji imajo več stika z realnostjo.

  • brane134 / 10.05.2017. ob 15:25

    mah - kovinostrugarju še dolgo ne bodo kos. Sedaj imamo Mesarja, frizerja, babnco ki hodi po žerjavici eno drugo (ki vodi enega od najpomembnejših resorjev - finance) pa sektaško čarovnico. Rezultati so vidni! Najbolje da začnemo po hojo po žerjavici še sami trenirati.....

  • brane134 / 10.05.2017. ob 15:03

    Super. Do sedaj smo imeli kot svetovalca premierja frizerja. No, sedaj se mu je pridružil še mesar. Čakamo še na furmana, pa lahko pržgemo švečko!

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.