SiolNET. Posel danes Novice
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Investirajte enostavno – kjerkoli in kadarkoli

Oglasno sporočilo

Svet investiranja v vzajemne sklade in trgovanja s finančnimi instrumenti je za marsikoga privlačen, a še zmeraj neznan. Kako začeti, katero dokumentacijo pred tem urediti in predvsem – kako začeti investirati takrat, ko se kot investitor odločim, da je "pravi trenutek".

1_NKBM_BROKERAGE_1000x660-DEC2 | Foto:

Licencirani strokovnjaki Nove KBM si prizadevajo za odgovorno investiranje, kar pomeni, da stranka lahko preudarno izbere naložbe in podrobno razume tudi z njimi povezane pogoje in stroške. Investiranje v vzajemne sklade in trgovanje s finančnimi instrumenti pa omogočajo tudi na daljavo, prek spletne oz. mobilne banke Bank@Net in mBank@Net.

Če še nimate odprtega osebnega računa, ki vključuje spletno banko oz. mobilno banko, ga lahko odprete kar prek mBank@Neta ali v katerikoli poslovalnici Nove KBM.

Pred začetkom investiranja in trgovanja na daljavo uredite dokumentacijo

2_NKBM_BROKERAGE_1000x660_uk2 | Foto:

S pomočjo prijaznih zaposlenih v katerikoli poslovalnici Nove KBM boste najprej izpolnili vprašalnik za določitev profila vlagatelja ter sklenili Pogodbo o trženju vzajemnih skladov in pristopno izjavo oz. Pogodbo o borznem posredovanju in vodenju računa nematerializiranih vrednostnih papirjev v primeru, da želite na daljavo trgovati s finančnimi instrumenti. Ko boste uredili navedeno dokumentacijo, vam je svet naložb v vzajemne sklade in trgovanja s finančnimi instrumenti na voljo tudi na daljavo. Premium strankam pa so na razpolago osebni bančniki, s katerimi lahko uredijo vse potrebno.

Vse na enem mestu, dostopno 24/7

S pomočjo Bank@Neta ali mBank@Neta lahko pri poslovanju z vzajemnimi skladi sklepate nove pristope, kupujete in prodajate točke vzajemnih skladov ter opravljate prenose med vzajemnimi skladi Sava Infond in Raiffeisen Capital Management. Za Triglav Sklade sta trenutno na voljo vpogled in nakup obstoječih vzajemnih skladov. Še zmeraj pa vam je na voljo tudi vpogled v stanje portfelja.

3_NKBM_BROKERAGE_1000x660-DEC | Foto:

Prav tako lahko oddajate in pregledujete realizacije naročil nakupov oz. prodaj izbranih finančnih instrumentov, dostopate do obračunov in dokumentacije o opravljenih transakcijah in poslovanju ter spremljate gibanje tečajev delnic na Ljubljanski borzi v realnem času, na voljo pa vam je tudi dostop do tedenskih poročil in gibanj izbranih finančnih instrumentov na svetovnih kapitalskih trgih. Investiranje in trgovanje sta vam na voljo v spletni in mobilni banki v zavihku Naložbe.

Ugodne provizije in enostavna uporaba

V Novi KBM se zavedajo dragocenosti vašega časa in verjamejo, da sta investiranje v vzajemne sklade in trgovanje s finančnimi instrumenti na daljavo lahko tudi enostavna. S tem so prepoznali potrebe njihovih strank, med katerimi raste povpraševanje po tovrstnih storitvah na daljavo.

Naročnik oglasnega sporočila je NOVA KBM D.D.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin