Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
13. 6. 2013,
11.50

Osveženo pred

7 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Tomaž Lovše

Četrtek, 13. 6. 2013, 11.50

7 let, 2 meseca

Del dogovora je tudi Lovšetov izstop iz Diners Cluba Slovenija

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
"Pripravljen sem narediti vse, da bodo člani lahko koristili kartico, da bodo prodajna mesta poravnana in da bodo imeli zaposleni delo. To je vse, kar me zanima," je dejal Tomaž Lovše.

Včeraj se je iztekel rok, ki so ga upniki dali lastniku Diners Cluba Slovenija Tomažu Lovšetu za vrnitev več milijonov evrov od skupno 22 milijonov evrov na račun DC-ja Slovenije, kolikor jih je iz računov DC-ja Slovenija porabil za svoje druge posle.

Pogovori še potekajo Lovše na vprašanje, ali je denar že nakazal, ni odgovoril. Dejal je le, da tečejo intenzivna dogovarjanja, katerih del je tudi višina prispevka lastnika in da se dogovarjajo o njegovem izstopu iz Diners Cluba Slovenija, poroča 24ur.com. "Pripravljen sem narediti vse, da bodo člani lahko koristili kartico, da bodo prodajna mesta poravnana in da bodo imeli zaposleni delo. To je vse, kar me zanima," je še dodal.

Včeraj so sicer iz Diners Cluba Slovenija sporočili, da so pogajanja o prodaji oziroma rešitvi družbe Diners Club, ki bo privedla do poplačila terjatev trgovcev in ponovnega delovanja kartice Diners Club, v sklepni fazi. Prav tako niso ne potrdili ne zanikali informacije, da se za prodajo DC-ja Slovenija zanima Erste Bank. Sporočili so le, da bodo konkretne informacije, pomembne za vse deležnike podjetja Diners Club Slovenija, objavili v prihodnjih nekaj dneh.

Spomnimo: Svet Banke Slovenije je 14. maja sprejel odločbo, s katero je družbi Diners Club Slovenija odvzel dovoljenje za opravljanje plačilnih storitev, Diners Club Slovenija pa je moral z opravljanjem plačilnih storitev prenehati 17. maja. Družba je morala tako blizu 80.000 imetnikom plačilnih kartic onemogočiti njihovo nadaljnjo uporabo za izvrševanje plačilnih transakcij tako v Sloveniji kot drugod.

Ne spreglejte