SiolNET. Posel danes
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Najbolj "mobilno" slovensko internetno mesto Siol.net junija z rastjo obiska

0,45

termometer

Siol.net naslovnica
Foto: Siol.net

Med prvih 12 najbolj obiskanih slovenskih spletnih strani so se junija uvrstili še najdi.sibizi.si in itis.si, ki jih izdaja družba TSmedia, založnik digitalnega medija Siol.net.

Na digitalnem mediju Siol.net je bilo po podatkih raziskave MOSS (Merjenje obiskanosti spletnih strani) junija 6,1 odstotka več unikatnih uporabnikov kot v mesecu prej. S tem se je Siol.net še bolj utrdil na drugem mestu med najbolj obiskanimi slovenskimi spletnimi stranmi.

Tudi junija, kot že dalj časa, je Siol.net na najvišji stopnički med najbolj obiskanimi spletnimi stranmi, ki jih bralci obiščejo z mobilnimi telefoni, so med drugim pokazali rezultati najnovejše raziskave MOSS.

Omrežje TSmedia z največjim dosegom v državi

Med prvimi dvanajstimi najbolj obiskanimi slovenskimi spletnimi stranmi so poleg digitalnega medija Siol.net še tri digitalne edicije založnika TSmedia: slovenska vstopna točka v internet najdi.si, digitalni poslovni asistent bizi.si in interaktivni telefonski imenik Slovenije itis.si.

Omrežje TSmedia ima tako največji doseg v Sloveniji s skupaj 761.049 unikatnimi uporabniki. To je več kot vsak tretji prebivalec v Sloveniji ali približno pet odstotkov več kot naslednje uvrščeno omrežje. Razlika med njima je približno toliko ljudi, kolikor imata mesti (ne občini) Velenje in Šoštanj skupaj prebivalcev, se lahko razbere iz rezultatov ankete MOSS za letošnji junij.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 3
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin