Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
4. 1. 2018,
13.00

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DOBA Fakulteta online študij PR članek

Četrtek, 4. 1. 2018, 13.00

6 let, 3 mesece

Katero fakulteto priporočajo diplomanti?

Oglasno sporočilo

Sreča in kariera je povsem mogoča kombinacija, če svojo poklicno pot upravljate v skladu s svojimi željami in zahtevami trga. Čeprav se sliši nemogoče, pa je s pravim pristopom mogoče doseči pomemben korak na poti do pravega kariernega cilja.

startup podjetje študij | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Poklic opravljamo, kariero pa upravljamo. To je večna modrost, ki nas lahko vodi do uspešne kariere.

Smo pri svojem delu dovolj angažirani, da bi lahko opravljanje dela spremenili v kariero, ki bi jo lahko upravljali kot menedžer upravlja podjetje? Ta preskok gotovo še nikoli ni bil tako na dosegu roke, kot je zdaj, ko se lahko zanesemo na nepričakovane možnosti online študija.

Študij, ki ga bomo lahko opravili v svojem prostem času, nam bo omogočil prehod na novo stopničko v karieri. DOBA Fakulteta, ki se zaveda, kakšne so razmere na trgu dela in kakšen je življenjski slog nekoga, ki že gradi svojo kariero, je pripravila edinstven online študijski program.

Prednosti online študija

DOBA fakulteta študij | Foto: Fleksibilnost: Sami razporejamo čas in tempo učenja.

Udobnost: Ni nam treba odhajati od doma. Udobno se lahko namestimo v domačem okolju.

Nižji stroški: Pozabimo na stroške prevoza, vinjeto, parkirnino. Ni nam treba hoditi v knjižnico ali tiskati gradiva.

Nikoli nismo sami: Prek sodobnih komunikacijskih kanalov za študente skrbi ekipa ljudi. Online mentor jim je na voljo sedem dni na teden. Študenti so povezani tudi prek forumov in klepetalnic.

Mreženje zagotovljeno: Študenti se z opravljanjem timskih nalog povezujejo in mrežijo že med študijem.

DOBA Fakulteta je vodilni izvajalec in razvijalec pravega online študija v celoti v Sloveniji in edina šola z mednarodno akreditacijo za izvajanje online študija UNIQUE v Sloveniji in JV Evropi. Več kot tri tisoč diplomantov je dokaz, da so na tem področju najuspešnejši.

Usklajeni programi in standardi

študij predavanje fakulteta | Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Pri DOBA Fakulteti so stalno zavezani k visoki kakovosti svojih programov. Tisti programi, ki potekajo na daljavo, so akreditirani v skladu z nacionalnimi merili za akreditacijo in zunanjo evalvacijo visokošolskih zavodov in študijskih programov.

Usklajeni so z mednarodnimi standardi, smernice za razvoj online študija pa dajejo tudi vrhunski domači in tuji strokovnjaki v okviru Sveta za razvoj online študija.

Online ali klasično? Oboje je enakovredno.

Vsi visokošolski programi DOBA Fakultete so akreditirani tako za klasičen kot za online študij. Online študij je enakovreden klasičnemu, vključno s popolnoma enakovrednimi standardi, cilji in vsebinami, samo način je drugačen.

Študij v dodiplomskih programih na DOBA Fakulteti je izrazito praktično naravnan, zasnovan problemsko ter temelji na aktivnem in sprotnem delu študentov.

Izbirate lahko med dodiplomskimi visokošolskimi programi: študij | Foto:

Na voljo so tudi podiplomski magistrski programi:

Zaupajte DOBA Fakulteti, vodilni online fakulteti

Kar 91 odstotkov študentov online študija na DOBA Fakulteti ocenjuje, da je online mentor ključen za njihov uspeh in motivacijo pri študiju.

Pripravili vas bodo za delo v okoljih, kjer boste lahko uspešno delovali danes in čez 10 ali 20 let.

Ne spreglejte