Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 7. 2019,
9.24

Osveženo pred

4 leta, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Sreda, 10. 7. 2019, 9.24

4 leta, 9 mesecev

Valter iz The Biggest Loser Slovenija osupnil s preobrazbo #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,45
The Biggest Loser Slovenije | Foto Instagram

Foto: Instagram

Valter Jalšovec je bil eden tistih tekmovalcev tretje sezone resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, ki so oddajo najbolj zaznamovali, dokler zaradi prevelikega domotožja ni začel kršiti pravil in se od tekmovanja moral posloviti. Šov pa mu je vseeno dal zagon in motivacijo za naprej, njegovi rezultati pa so res osupnili.

Fotografijo novega Valterja, ki je v The Biggest Loser Slovenija vstopil s kar 152,7 kilograma, je na Instagramu delila trenerka šova Nataša Gorenc, ki je zraven zapisala: "Iskreno, tale preobrazba je pa celo mene sesedla na stol! In sem si parkrat pomela oči, če prav vidim!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dejanja govorijo več kot 1000 besed! Ali spoznate FIT mladeniča na fotografiji?! Ja VALTER je, naš Valter iz TBLS 3!!! Iskreno, tale preobrazba je pa celo mene sesedla na stol! In sem si parkrat pomela oči, če prav vidim! Sva se vmes nekajkrat videla tudi po koncu šova, pa vseeno...Danes sem bila prav presrečna! Kot veste je Valter predčasno zapustil šov kot do takrat vodilni in glavni favorit za zmago, ker je preveč pogrešal svojo družino😊Ampak edino pomembno je, da je,kot sam pravi, dobil zagon za naprej in motivacijo, ki jo je v tistem obdobju potreboval! Pravi, da se zahvaljuje @planettv in produkciji @biggestloserslo za sprejetje v šov in vsem akterjem, ki smo mu ob tej dogodivščini stali ob strani! Sama sem za darilce danes dobila "dreamcatcherja"! V znak, da sanje oz. še tako oddaljeni cilji lahko postanejo resničnost! Hvala Valter, ponosna sem nate! Vidiš, vse tiste solze niso bile zaman. 😊🙈

A post shared by Natasa Gorenc (@gymbynatasa) on

Poudarila je še, da je Valter nadvse hvaležen, da je bil del šova, ki ste ga lahko spremljali na Planetu, saj je tam dobil vse potrebno, da je lahko zakorakal na novo življenjsko pot. Zapis je končala z naslednjimi besedami: "V znak, da sanje oz. še tako oddaljeni cilji lahko postanejo resničnost! Hvala, Valter, ponosna sem nate! Vidiš, vse tiste solze niso bile zaman."

Valter je pred vstopom v šov The Biggest Loser Slovenija tehtal 152,7 kilograma. | Foto: Blaž Vatovec Valter je pred vstopom v šov The Biggest Loser Slovenija tehtal 152,7 kilograma. Foto: Blaž Vatovec

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
The Biggest Loser Slovenija
Planet TV Gaja iz The Biggest Loser Slovenija pokazala veliko spremembo
Planet TV Cristian nadaljuje preobrazbo: Moraš si reči stop!

 

 

 

Ne spreglejte