V šovu The Biggest Loser Slovenija je nastopila kriza

Med tekmovalci v oddaji The Biggest Loser Slovenija se je začela kriza. Izguba kilogramov se je upočasnila, poleg tega je utrujenost vse večja, vse bolj pogrešajo domače in zdi se, da so začeli taktizirati. Komentatorji v oddaji Od težaka do junaka iščejo razloge za njihovo izgubo motivacije.

V šovu The Biggest Loser Slovenija je nastopila kriza
Foto: Planet TV

Andrej Milutinovič ugiba, da jim mogoče primanjkuje hrane. Lahko tudi, da so nejevoljni zaradi monotonih treningov. Urška Vučak Markež je dodala, da se je treba stalno opominjati, zakaj so sploh prišli v šov. "... to, da za vsak izgubljeni kilogram dobiš tisoč evrov, se pravi lahko v teoriji dobiš 40, 50 tisoč evrov. Poleg tega zraven izgubiš 50 kilogramov. To je dvojna nagrada. Če ti to ni dovolj velika motivacija. Poleg vsega zdravja in samozavesti, ki ju pridobiš. In to velja za vse, ne samo za tistega, ki zmaga," še dodaja Andrej.

Seveda so na poti do cilja še druge pasti. Kakšne, si poglejte v spodnjem videu.

[video: 65951 / ]

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, nato pa sledi še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Vik / 21.12.2017. ob 01:22

    Ah, kake psihične težave neki? Nazreš se, trikrat prdneš in se odmaješ naprej.

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano