SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Od težaka do junaka

V šovu The Biggest Loser Slovenija je nastopila kriza

0,38

termometer

Od težaka
Foto: Planet TV

Med tekmovalci v oddaji The Biggest Loser Slovenija se je začela kriza. Izguba kilogramov se je upočasnila, poleg tega je utrujenost vse večja, vse bolj pogrešajo domače in zdi se, da so začeli taktizirati. Komentatorji v oddaji Od težaka do junaka iščejo razloge za njihovo izgubo motivacije.

Andrej Milutinovič ugiba, da jim mogoče primanjkuje hrane. Lahko tudi, da so nejevoljni zaradi monotonih treningov. Urška Vučak Markež je dodala, da se je treba stalno opominjati, zakaj so sploh prišli v šov. "... to, da za vsak izgubljeni kilogram dobiš tisoč evrov, se pravi lahko v teoriji dobiš 40, 50 tisoč evrov. Poleg tega zraven izgubiš 50 kilogramov. To je dvojna nagrada. Če ti to ni dovolj velika motivacija. Poleg vsega zdravja in samozavesti, ki ju pridobiš. In to velja za vse, ne samo za tistega, ki zmaga," še dodaja Andrej.

Seveda so na poti do cilja še druge pasti. Kakšne, si poglejte v spodnjem videu.

[video: 65951 / ]

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, nato pa sledi še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Vik / 21.12.2017. ob 01:22 0 0

    Ah, kake psihične težave neki? Nazreš se, trikrat prdneš in se odmaješ naprej.

    0 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin