Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 11. 2017,
19.17

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Četrtek, 2. 11. 2017, 19.17

6 let, 5 mesecev

Špela: Henrik, tebi se tudi hrane ne da pripraviti! #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,83
henrik | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Henrik v šovu The Biggest Loser Slovenija velja za najbolj svojeglavega tekmovalca. Najprej so ga iz svoje skupine izločili modri, zdaj si to želijo tudi rdeči. Se bo Henrik potrudil za skupino ter končno začel upoštevati nasvete in jedilnike dietetičarka Katje Simić?

"Henrik, prišel si v šov in vse, za kar moraš poskrbeti, je to, da si pripraviš hrano in da treniraš," ga je ob obisku v hiši izzvala Špela, ko je slišala, da se znova na drži jedilnikov in da je povsem po svoje. "Tebi se pa tudi hrane ne da pripraviti."

Henriku je vseeno za ekipo rdečih

Henrik, ki velja za zelo trmoglavega, se ob njenih besedah ni kaj dosti zganil. "Jah, kaj naj," ji je ravnodušno odgovoril. "Kaj bi ti rajši počel kot to?" je še naprej vanj drezala Špela. "Če bi hotel pripraviti vse tisto, kar imam na jedilniku, mislim, da ne bi imel časa za nič drugega," ji je odvrnil. 

Kasneje je iz kuhinje prinesel repo in Špeli pokazal, kako malo dejansko poje. "Evo, sedem kalorij na 100 gramov," ji je dejal. "Dejansko je veliko, samo kalorično pa pač ni," se je upiral in zagovarjal svoj način prehranjevanja. "Tekmovalci nimajo znanja, ki ga imam jaz."

A Špela se mu ni pustila, še naprej ga je skušala prepričati, da bi vsaj malo spremenil svoje prehranjevalne navade. "Henrik, tvoja ekipa ti očita, da se ne držiš jedilnika, da delaš po svoje in da poješ veliko več kot preostali," mu je dejala Špela. Maja mu je tako očitala, da že za zajtrk poje 800 kilokalorij, v svoj zagovor pa je dejal, da se mu hrane ne da ves čas segrevati. Ob enem obroku zato poje toliko več in potem kasneje ne je več. "Meni se ne da vedno znova preštevati žlic hrane, zato pojem celo konzervo in nato ne jem več."

Rdeči seveda že razmišljajo, kakšne so možnosti, da bi se ga znebili na petkovem tehtanju. Henrika to niti najmanj ne skrbi. Njegov načrt je jasen - treniral bo po svojih najboljših močeh in jedel tako, kot misli, da je zanj najbolje, rezultati pa bodo prišli sami od sebe.

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

 

Spremljajte The Biggest Loser Slovenija tudi na Facebooku in Instagramu, pridružite se debati z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.
Ne spreglejte