SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sabina: Malo je manjkalo, da bi mi ušlo v hlače #video

0,53

termometer

sabina
Foto: Planet TV

Sabina, Indira in Mojca so v pismih Miklavžu zapisale, da bi si želele čokolino, ki ne redi, da bi rade videle svoje domače in pa seveda, da bi se v šov The Biggest Loser Slovenija vrnil Kristjan.

A verjetno dekleta niso pričakovala, da bodo dobila povsem drugačno darilo, kot pa so zapisala v pismih. "Bila sem pridna, potem pa pridejo tile kosmati in grozni možje," je dejala prestrašena Sabina, ki se je skupaj z Indiro skrila v omaro, a jima to ni kaj dosti pomagalo, saj so ju parkeljni hitro spravili iz varnega zavetišča.

"Prav smešno ju je bilo gledati, kako sta cvilili," je dejala Mojca, ki se parkeljnov ni kaj preveč ustrašila. Ko so dodobra prestrašili trio Fatice, so šli v kuhinjo, kjer so bili preostali tekmovalci. Maja in Majda sta začeli v en glas zatrjevati, da sta bili vse leto še kako pridni in da ju naj pustijo pri miru. "Pri teh letih se jih res več ne bojim, saj smo bili pridni, zakaj bi se jih potem bali," je dejala Majda, ki je v šovu najstarejša tekmovalka.

[video: 66696 / ]

Ko so videli, da deklet v kuhinji ne bo mogoče prestrašiti, so se znova odpravili v vrhnja nadstropnja, kjer sta bili še vedno prestrašeni Indira in Sabina, ki nista več vedeli, kam bi se še skrili. "Tako me je bilo strah, malo je manjkalo, da bi mi od strahu ušlo v hlače," je svoj strah slikovito opisala Sabina.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin