Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
15. 12. 2017,
23.04

Osveženo pred

6 let, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Petek, 15. 12. 2017, 23.04

6 let, 4 mesece

Sabina in Kristjan zapuščata šov!

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,88
sabina | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V 10. tednu šova The Biggest Loser Slovenija sta se morala od šova posloviti Sabina in Kristjan. Sabina se je znašla pod rumeno črto, Kristjan pa je izgubil dvoboj s Henrikom.

Sabini se je uresničila velika želja in tako po desetih tednih bivanja v hiši The Biggest Loser Slovenija odhaja k svoji družini, ki jo je že močno pogrešala. Že v četrtek je prosila svoje sotekmovalce, da naj jo, če se bo znašla pod rumeno črto, izločijo na glasovanju. In to se je tudi zgodilo. Sabina se je v tem tednu zredila za 0,1 oz. za 0,09 kilograma in tako odšla na izločilno glasovanje.

Na izločilnem odru ji je "družbo" delala njena velika prijateljica Indira, ki si želi priti vse do finala, kot tretja pa je pod rumeno črto padla Majda, ki ima z izločilnimi boji že nekaj izkušenj, saj se je tam že znašla.

Indira je v tem tednu shujšala zgolj 0,7 kilograma, Majda pa 1,5 kilograma.

Na izločilnem glasovanju so se tekmovalci enoglasno odločili, da bodo domov poslali Sabino, ki je takšno odločitev pričakovala, zato razočaranje ni bilo preveliko.

Boštjan absolutni rekorder 

Boštjan je v tem tednu najbolje opravil s tehtanjem, saj je izgubil kar 6,5 kilograma oz. 6,51 odstotka teže, kar je rekord v šovu The Biggest Loser Slovenija.

Tudi preostali fantje so imeli odlične rezultate. Bojan je shujšal štiri kilograme oz. 3,07 odstotka teže, Aleksandar je shujšal 3,8 kilograma oz. tri odstotke teže, Iztok, ki je imel v tem tednu težave z vnetimi gležnji, pa 1,9 kilograma oz. 1,83 odstotka teže.

Mojca, ki jo je nekoliko skrbelo, kaj bo v tem tednu pokazala tehtnica, saj je na skušnjavi pojedla kar sedem kosov pice, je izgubila 1,9 kilograma oz. 1,9 odstotka teže.

Kristjan izgubil dvoboj s Hernikom

Kristjan je kljub drugačnim napovedim odšel iz šova. Med tednom je večkrat zbodel Henrika in mu ves čas govoril, da je njegov načrt, da ga bo vrgel ven. Verjetno se je Kristjanu na tehtnici poznal tudi prekršek s skušnjave, kjer je zmazal kar nekaj kosov pice, medtem ko se je Henrik modro odločil, da na skušnjavi ne bo sodeloval. Kristjan je tako izgubil 3,8 kilograma, Henrik pa 7,5 kilograma. Drugi torej ostaja v šovu, Kristjan pa se še drugič poslavlja.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte