SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,98

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Spet osupnil s številko, ki jo trenutno kaže njegova tehtnica #foto

3,98

termometer

Aleš Hrvatin |  | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Eden od tistih, ki so v oddaji The Biggest Loser Slovenija in po njej poskrbeli za najbolj dramatično preobrazbo, je bil Aleš Hrvatin. V prvi sezoni resničnostnega šova je veljal za tekmovalca z največ kilogrami, težo pa je do danes več kot prepolovil. Včeraj, natanko ob tretji obletnici od vstopa v šov, je na svojem Facebookovem profilu zapisal: "Ne vem, ali je naključje, ampak danes mi je tehtnica zjutraj prvič pokazala pod 100 kilogramov, in sicer 99,9 kilograma."

Aleš Hrvatin se je že pred vstopom v šov odločil, da bo korenito spremenil svoje življenje. Lotil se je hujšanja, ki ga je uspešno nadaljeval v šovu in tudi po šovu. Na začetku je imel 223 kilogramov, na prvem tehtanju v šovu 194 kilogramov, ravno na tretjo obletnico od vstopa v šov The Biggest Loser Slovenija pa je njegova tehtnica prvič pokazala številko, nižjo od 100 kilogramov.

The Biggest Loser Slovenija | Foto: Instagram & Imdb Foto: Instagram & Imdb

Odločenost, trdo delo in disciplina so ga pripeljali do tega izjemnega rezultata. Edina stvar, ki je s treningi in prehrano ni mogel odpraviti, je bila odvečna koža, zato se je pred enim letom odločil za operativni poseg.

"Prve tri slike so od začetka hujšanja do dneva pred operacijo. Zadnji dve pa dva meseca po operaciji in zdaj," je pojasnil Aleš Hrvatin. | Foto: Facebook "Prve tri slike so od začetka hujšanja do dneva pred operacijo. Zadnji dve pa dva meseca po operaciji in zdaj," je pojasnil Aleš Hrvatin. Foto: Facebook

Tretjo obletnice od vstopa v šov, ki mu je popolnoma spremenil življenje, in dvomestno številko na tehtnici je Aleš proslavil tudi na svojem profilu na Facebooku in se zahvalil tistim, ki so mu na začetku nove življenjske poti najbolj stali ob strani. Med drugim tudi trenerki v šovu Nataši Gorenc.

Pri Črnem Petru Planet TV Jasna Kuljaj pristala na infuziji #foto

Med drugim je zapisal, da je njegovo življenje zdaj povsem drugačno in veliko bolj aktivno. Tudi njegove misli so bolj pozitivne. "Naredil sem več življenjskih sprememb, ki so bile nujne za korak naprej."

Danes je točno 3 leta odkar sem odšel v šov The Biggest Loser Slovenija Ne vem, če je naključje, ampak danes mi je...

Objavil/a Aleš Hrvatin Lujko dne Sreda, 23. september 2020

 

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Preživetje v divjini Planet TV Preizkusite se v izzivu Braneta T. Červeka in se potegujte za čevlje Alpina #video 360° Preživetje v divjini Planet TV Po eni najtežjih preizkušenj: Narava nama je pokazala zobe #video Gasilci Planet TV Nagradna igra: Kako se pravilno premikamo v zadimljenem prostoru?

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin