SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Planica usodna za tekmovalca šova The Biggest Loser Slovenija

10

termometer

Nov planiški spektakel v smučarskih poletih je tik za ovinkom, Planica pa bo že danes v oddaji The Biggest Loser Slovenija kraj prvega izziva in usodnega dogodka.

Najprej se bodo tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija vselili v hišo, eden od moških pa se bo mogel "žrtvovati" in spati med dekleti. Kdo bo tako pogumen?

The Biggest Loser Slovenija Foto: Planet TV

Zgodnje jutro bo tekmovalcem prineslo prvi izziv. In ker se prvega ne pozabi nikoli, bo enako tudi v šovu … Tekmovalce bosta spoznala tudi trenerja šova Nataša Gorenc in Jan Kovačič. Planiški izziv bo prinesel ogromno truda, nizke temperature, vročo željo po zmagi in prva velika razočaranja, ki jih bodo spremljale solze žalosti. Čeprav se je pot šele začela, se bo za kar dva tekmovalca tudi končala …

The Biggest Loser Slovenija Foto: Planet TV

"Letos ne bodo 'šparali' ne mene ne vas," je napovedal voditelj šova Marko Potrč. Mini maraton, ki je pokazal pravi borbeni duh med tekmovalci, se je končal v velikem slogu, kot se za to priložnost spodobi – prižgali so svoj lastni olimpijski ogenj.

The Biggest Loser Slovenija Foto: Planet TV

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Venina / 22.03.2018. ob 21:58 +1 0

  Meni je bilo kar hudo ko so tako nefer nalogo dali. Na jok mi je slo, saj se je takoj vedelo da Gregor ne bo imel moznosti. Grdo, slabo... sramota.

  +1 0
 • benjam1n / 23.03.2018. ob 16:34 0 0

  Zelo nefer do Gregorja.

  0 0
 • Klekica / 22.03.2018. ob 21:53 0 0

  Zalostno kaj ste naredil za prvo nalogo kjer sta ze dva izpadla. Niti sanse nista doblila. Pa še to tek, pri katerem se je ze od začetka vedlo da bo zsgotovo izpadel tisti ki ima 200+ kg. Takoj preklopil, nimam pa niti interesa vec gledati.

  0 0
delitve: 359
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin