SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,33

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Padle so krepke besede za "Loserje" #video

1,33

termometer

Motivacijski govor in ganljiva zgodba tetraplegika, nekaj krepkih iz ust Nataše in Jana in še modno-stilski večer nocoj čakajo tekmovalce šova The Biggest Loser Slovenija.

Tekmovalci bodo teden začeli spočiti, polni zagona in motivacije, saj so konec tedna izkoristili za regeneracijo in tudi nekaj vadbe.

Po treningu z Natašo in Janom bo sledil obisk tetraplegika Roka Bratovža in njegove žene Ajde, ki sta prišla na povabilo trenerke Nataše.

The Biggest Loser Slovenija

Rok se je pri 21 letih tako ponesrečil, da je hrom od trupa navzdol. Bil je dolg boj, danes pa je srečen, da lahko počne toliko različnih stvari, za katere si niti ni misli, da jih še kdaj sploh bo.

The Biggest Loser Slovenija

S svojo življenjsko zgodbo bo navdihnil tekmovalce, določenih pa se bo dotaknil še posebej. Motivacija bo prišla ravno v pravem  trenutku, saj so nekateri že razmišljali, da imajo dovolj in da je pot morda pretežka … 

The Biggest Loser Slovenija

Po motivacijskem delu bodo tekmovalci slišali tudi nekaj krepkih iz ust trenerjev. Jan in Nataša jih bosta okrcala zaradi slabih rezultatov na zadnjem tehtanju. "Morda je težava nekje drugje," se je vprašala Nataša, saj so tekmovalci na treningih delali dobro. Z Janom bosta ugotovila, v čem je težava "Loserjev". Kje se skriva problem tekmovalcev, preverite v nocojšnji oddaji, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planet TV.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 23
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin