SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,63

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Za kazen bodo kidali gnoj #video

0,63

termometer

Jutranja slabost, šesturni maratonski izziv, kuhanje z Gašperjem Gromom in nova doza koktajlov, za konec pa gurmanska pojedina za zmagovalno ekipo izziva in tlačansko delo v hlevu za poražence. "Loserje" nocoj čaka veliko napornega in zanimivega dogajanja.

Zjutraj bodo imeli tekmovalci še vedno slabo vest od včerajšnje skušnjave s koktajli, katere posledice so se pokazale tudi ponoči, ko je bil WC pogosta točka obiska. Slaba volja, slabost in neprespanost se bodo nadaljevali do presenečenja – izziva, kakršnega do zdaj v šovu še ni bilo. Izlet na lepo lokacijo in spoznavanje okolja, dejavnosti in ljudi bo zamenjala kar že vsem znana telovadnica, kjer jih bo čakal maratonski izziv.

The Biggest Loser Slovenija

Modri proti rdečim se bodo pomerili v vajah z nikomur ljubo medicinko, kjer bo na presenečenje vseh prvi obupal fant. Sledilo bo maratonsko delanje počepov, plankov, poskokov … Šesturni maratonski izziv bo tekmovalce pripeljal do skrajnih mej.

The Biggest Loser Slovenija

Po napornem treningu bosta sledila kuhanje in priprava sladice z nutricionistom Gašperjem Gromom, pridružil pa se jim bo tudi barman Tomaž Fartek. Neprimerno kulinarično obnašanje bo zmotilo predvsem Marto.

Sledil bo obisk Žičke kartuzije z gurmanskim obedom za zmagovalno ekipo, poraženci pa se bodo odpravili na tlako, ki jo bodo opravili na kmetiji.

Kako se bodo spopadli s kidanjem gnoja in vožnjo samokolnice, preverite v nocojšnji oddaji The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu ob 21. uri na Planet. TV.

Oddaja The Biggest Loser Slovenija je na sporedu vsak dan od torka do petka ob 21. uri.

Šov The Biggest Loser Slovenija lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite razpravi z uporabo ključne besede #BiggestLoserSLO.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 23
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin