Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 10. 2017,
8.10

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,28

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 27. 10. 2017, 8.10

6 let, 6 mesecev

Nataša v jok, ko je videla Henrika #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,28
Natasa | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Ekipa modrih je v šovu The Biggest Loser Slovenija zmagala na skušnjavi, za nagrado pa je lahko enega svojega člana zamenjala s članom nasprotne ekipe. Henrik je tako odšel v ekipo rdečih, Boštjan pa bo odslej branil barve modrih. In kako sta se odzvala trenerja?

Henrik je že nekaj časa najbolj osovražen tekmovalec v šovu The Biggest Loser Slovenija. Z ekipo modrih se nikakor ni ujel, še najbolj pa se je zameril Indiri, ki ji je že na začetku šova izkazal ljubezen, Indira pa ga vse od takrat v hiši povsem ignorira. Modri so tako čakali na prvo priložnost, da bi se lahko znebili Henrika.

Prva priložnost se jim je ponudila na skušnjavi, ko so po zmagi lahko izločili enega svojega člana in ga zamenjali z enim članom rdeče ekipe. Odločitev je bila seveda lahka in povsem enoglasna. Iz ekipe je odšel Henrik, rdečim pa so vzeli Boštjana, saj so se zavedali, da jim bo na izzivih najbolj koristil in bodo z njim še lažje zmagovali.

Hladen tuš za Hernika

In kako je Henrika sprejela rdeča skupina? Robi mu je pripravil toplo dobrodošlico in tudi preostali člani ekipe so se trudili, da bi mu bilo med rdečimi čim bolj prijetno. Seveda pa so se vsi nekoliko muzali, ker so vedeli, da ga odslej čakajo povsem drugačni treningi, kot jih je bil vajen pri Janu.

Verjetno pa Henrik ni pričakoval, da bo Nataša tako težko sprejela, da je ekipa izgubila Boštjana in da bo odslej namesto njega v ekipi rdečih tekmoval on. Najprej je potočila nekaj solz, kasneje pa se je le potolažila in mu pripravila toplo dobrodošlico. "Hernik, da se ne bo tole zdaj narobe razumelo, jaz sem tebe vesela v ekipi in mislim, da bova dobro delala," je po začetnem šoku dejala Nataša.

V videu pa si pogletje, kako čustveno je bilo vse skupaj videti na terenu.

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10 na Planet TV, zatem pa je na sporedu še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte