SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Nataša: Iztok se me je malo ustrašil

1,50

termometer

Nataša
Foto: Planet TV

V tem tednu so se znova nekoliko premešale skupine na treningih. Iztok in Bojan bosta tako prvič v šovu okusila, kako je trenirati pod vodstvom Nataše.

Iztok in Bojan še nikoli nista trenirala z Natašo in zdaj je tudi zanju prišel čas, da nekoliko spremenita način treningov. "Pri Janu je nekoliko drugače trenirati. Pri njem treniraš, a je trening tako težek, kolikor težkega si narediš, pri Nataši pa gre na polno," je bil iskren Bojan.

Tudi Iztok je menil podobno. "Vsekakor so treningi pod Natašo drugačni, bolj glasni," je v smehu dejal Iztok, ki ima že nekaj časa težave z gležnji in je bil zato še toliko bolj zaskrbljen, saj ni vedel, ali bo zdržal naporen trening.

"Pri Iztoku se je videlo, da mu trening z mano ne diši kaj preveč, da mu ne ugaja, da se me je kar malo ustrašil," je opazila Nataša. "Vem, da ima težave z gležnji, malo mu bom prilagodila trening, mu pa ne bom povedala, da sem ga prilagodila."

Bosta Bojan in Iztok zdržala naporne treninge, ki ju zanju v tem tednu pripravlja Nataša? "Ne skrbi me, da ne bi šlo na treningu, saj smo že vse doživeli v tem šovu," je bil odločen Bojan.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin