SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mojca raje spala, kot da bi šla na trening #video

1,45

termometer

mojca
Foto: Planet TV

Treningi v šovu The Biggest Loser Slovenija so odslej nekoliko drugačni, dekleta trenirajo pod budnim očesom Nataše, fantje pa so ostali pri Janu. Dekleta s takšno prerazporeditvijo niso najbolj zadovoljna, saj močno pogrešajo Jana, še vedno pa ostaja tekmovalnost med modrimi in rdečimi.

Mojca nad trenerko Natašo ni najbolj navdušena, še manj pa jo motivira, da mora na treningu ob sebi gledati Majdo, s katero se "modra" dekleta ne razumejo najbolje. "Na trening sem šla kasneje, ker sem zjutraj spala in ker je imela Majda neke čudne izjave, ali smo dekleta obupala, ali nas je strah treningov," je dejala Mojca, ki priznava, da je ni strah ne Majde in ne treningov.

Na treningu pa ni bila dolgo sama, kmalu sta jo prišli podpret tudi Sabina in Indira, ki sta bili presrečni, da se je Mojca naposled le odpravila v telovadnico. "Mojca je tiste vrste človek, ki potrebuje spodbudo, čeprav je že sama po sebi zelo močna ženska. Včasih pa potrebuje tisto brco v rit, da vstane in gre naprej."

[video: 66674 / ]

Njuna podpora tudi Mojci zelo veliko pomeni, saj je že večkrat priznala, da brez njiju ne bi zmogla priti tako daleč. "Moji dekleti sta prišli, ko sem trenirala, zelo sem ponosna nanju. Zelo se podpiramo in vem, da lahko v tej hiši edino zanju dam roko v ogenj."

Dekleta ostajajo močno povezana in napovedujejo, da ostajajo do konca. Jim bo resnično uspelo vse do konca ostati v hiši?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

  • Zdenka / 07.12.2017. ob 12:01 0 0

    Tole opravljanje mi gre pa že pošteno na živce. Vsak lahko obrne besede kakor želi, in velikokrat v svoj prid! Punce raje se ukvarjajte s tistim za kar ste v šovu!

    0 0
delitve: 131
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin