Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
31. 10. 2017,
8.51

Osveženo pred

6 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75

Natisni članek

Planet TV The Biggest Loser Slovenija

Torek, 31. 10. 2017, 8.51

6 let, 5 mesecev

Le zakaj Indira ne prenese Emine? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,75
indira | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

Emina in Indira v zadnjem tednu šova The Biggest Loser Slovenija nista našli skupnega jezika, še najbolj pa se je to videlo v zadnji oddaji, ko sta si v lase skočili kar pred vso Slovenijo.

Med Emino in Indiro že nekaj časa ni bilo prave kemije. Prvič je med njima počilo na skušnjavi, ko Emina ni hotela pojesti tistega, kar se je skrivalo pod pokrovom, in tako v ključnem trenutku ekipo pustila na cedilu. Po sporu nista več našli skupnega jezika in zdelo se je, da jima še najbolj ustreza, če se čim manj vidita. 

"Mene je pri Emini najbolj motilo to, da je bila pred kamerami druga oseba, kot je bila potem v hiši. Jaz ne prenesem dvoličnih ljudi, to pa je vse, kar me je pri njej motilo," je bila odločna Indira.

Indira z besedam ni varčevala že na petkovem tehtanju, ko je Emini ravnodušna dejala, da je ne bo pogrešala. "Emina, odločila sem se zate, ker te bom od vseh tekmovalcev v šovu najmanj pogrešala," ji je povsem mirno dejala, Emina pa ji seveda ni ostala dolžna: "Indira, nič se ne sekiraj, tudi jaz bom tebe najmanj pogrešala."

Kasneje se je njun spor nadaljeval, ko je Emina dejala, da bo imela Indira zdaj na treningih morda več Janove pozornosti in da ji želi vso srečo, ker jo bo od vseh najbolj potrebovala.

Tekmovalci so zdaj v šovu že tri tedne in povsem normalno je, da komu včasih malo ponagajajo živčki in da zato izjavi tudi kaj, kar morda kasneje obžalujejo. A Indira je že od vsega začetka v svojih izjavah zelo neposredna. To je na lastni koži občutil tudi Henrik, ki ga je, potem ko ji je pred vso Slovenijo izpovedal ljubezen, označila za psihopata, ki ji ponoči krati spanec, saj jo je strah spati v hiši.

The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka ob 21.10, sledi pa še komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte