SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
1,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Indira: Tako sem utrujena, sploh ne vem, kako bom zmogla ta teden #video

1,58

termometer

indira
Foto: Planet TV

Indira je v šovu The Biggest Loser Slovenija že 11 tednov, treningi postajajo vse daljši in vse bolj intenzivni, zato je tudi utrujenosti vse več.

Tekmovalci se zavedajo, da se šov bliža h koncu in zato dodatno trenirajo, da bi bili rezultati na tehtnici čim boljši. Indira pri tem seveda ni nobena izjema, pretekli konec tedna je močno povečala količino treningov, zato se boji, da so njene "baterije" že povsem prazne.

"Pretekli konec tedna je bil v teh desetih tednih najbolj naporen. Zjutraj sem imela karido, ko sem prišla s Planine, sem imela spet kardio. V nedeljo sem imela trikrat kardio trening, sploh se nisem spočila, danes sem tako utrujena, da sploh ne vem, kako bom zdržala ves teden," je bila iskrena Indira, ki bo v tem tednu trenirala z Janom, s katerim je trenirala tudi, ko je bila še v modri skupini.

[video: 66907 / ]

V tem tednu si želi, da se ne bi znova znašla na izločanju, zato bo še posebej previdna pri vnosu vsake posamezne kalorije. "Veliko treniram, pazim pri prehrani, a se mi zdi, da se rezultati  ne vidijo nikjer," je skrušeno priznala na treningu.

Bo v tem tednu dosegla boljši rezultat, ali bo morda znova odvisna od dobre volje svojih sotekmovalcev?

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin