SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
10

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Indira: S Kristjanom se je malo ohladilo #video

10

termometer

Indira se je kot edina ženska uvrstila v finale šova The Biggest Loser Slovenija in dokazala, da je s trdno voljo vse mogoče. Ob vstopu v šov je tehtala 102,6 kilograma, danes pa tehta le še 73,1 kilograma. V šovu pa ni samo hujšala, stkala je tudi nekaj prijateljstev, še posebej tesno je bila povezana s Kristjanom.

Indira jo je fantom pošteno zagodla, ko se ji je uspelo uvrstiti v finale in je fantom prekrižala načrte o velikem moškem finalu. Na vse finaliste je izjemno ponosna in vsem je iskreno privoščila zmago. Vsak se je trudil po svoje in zase so vsi veliki zmagovalci.

[video: 67559 / ]

V šovu je večkrat sanjala o njokih v sirovi omaki. To bo tudi prva stvar, ki si jo bo privoščila zdaj, ko se je šov končal in je kamere ne spremljalo več na vsakem koraku. A ti ne bodo vsak dan na njenem jedilniku. Tudi skušnjav se ne boji. V šovu so imeli tekmovalci vsak teden na sporedu skušnjave, doma bodo skušnjave na vsakem koraku. Indire to niti najmanj ne skrbi.

[video: 67560 / ]

Doma ima prav vse Katjine jedilnike, ki jih je ta tekmovalcem pripravljala v 14 tednih bivanja v hiši The Biggest Loser Slovenija. Upoštevala jih bo tudi po koncu šova.

[video: 67561 / ]

Zdaj se veseli, da ji ne bo treba trenirati prav vsak dan. Če se je med šovom ves čas obremenjevala s svojo težo, pa bo zunaj povsem drugače. Zdaj ji niso več tako zelo pomembni kilogrami, ampak predvsem oblika in mišična masa.

[video: 67562 / ]

V šovu je najbolj tesno prijateljevala s Kristjanom, ki so ga dekleta oboževala, zdaj pa pravi, da se med njima stvari ohlajajo. V zadnjih nekaj dneh, odkar so tekmovalci zunaj hiše The Biggest Loser Slovenija, sta se slišala le dvakrat, saj je bila sama veliko preveč zasedena s treningi. Ne ve, kaj se bo dogajalo med njima, če sploh kaj.

[video: 67563 / ]

Komentarji

5

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • mrdezan / 14.01.2018. ob 01:42 +2 - 1

  Koza kot koza od zenske.

  +2 - 1
 • rododendron / 13.01.2018. ob 18:16 +3 - 2

  Zgodovinar_69 bravo, prav imaš in z vsemi bo tako naredila. Prijateljevala je vedno s tistimi, ki jih je rabila. Hinavka na kvadrat!

  +3 - 2
 • Vik / 14.01.2018. ob 11:27 +2 - 2

  Turška baklava faca. Kot turkinji ji edino paše bit debela in ko si bo priznala, da ji najbolj pristojajo čakšire, bo lepotni ideal za baščaršijo. Rahat lokum idliz memlez.

  +2 - 2
delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin