Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
22. 12. 2017,
22.00

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65

Natisni članek

The Biggest Loser Slovenija Planet TV

Petek, 22. 12. 2017, 22.00

6 let, 3 mesece

Henrik se je napil vode in odhaja domov #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,65
tbls | Foto Planet TV

Foto: Planet TV

V 11. tednu šova The Biggest Loser Slovenija se je od nadaljnjega tekmovanja poslovil Henrik, ki se je načrtno trudil, da bi danes zapustil hišo. 

V tem tednu je imela največjo krizo Indira, ki je že pretekli konec tedna močno pretiravala s hrano, nato pa jo je povsem zaneslo tudi na skušnjavi, kjer je pojedla veliko preveč. Jasno ji je bilo, da ima veliko možnosti za odhod domov. Ko je stopila na tehtnico, je bil rezultat klavrn, v vsem tednu je shujšala zgolj 0,3 kilograma in tako padla pod rumeno črto.

Henrik je ves čas spremljal njeno prenajedanje in v četrtek zvečer načrtno popil velike količine vode, zjutraj pa pil še naprej. Vse zato, da bi imel preveč kilogramov in tako svoji ljubljeni Indiri omogočil, da ostane v šovu.

Ko je stopil na tehtnico, je bil s svojim rezultatom zadovoljen. Zredil se je za 1,4 kilograma in se skupaj z Indiro znašel na izločilnem glasovanju. Še preden je stopil na tehtnico, je sotekmovalce prosil, naj ga mirno izločijo, če se bo znašel pod rumeno črto, in to se je tudi zgodilo.

Na izločanju so tekmovalci upoštevali Henrikovo željo in mu namenili svoje glasove.

Mojca blestela na tehtanju

V tem tednu je bila na tehtanju najboljša Mojca, ki je izgubila kar 3,5 kilograma oz. 3,45 odstotka teže. Dokazala je, da so se naporni treningi pri Nataši še kako obrestovali.

tbls | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Odlično je šlo tudi Bojanu, ki iz tedna v teden kaže odlične rezultate na tehtnici. V tem tednu je tako izgubil 3,6 kilograma oz. 2,85 odstotka teže. 

Boštjan je v tem tednu izgubil 2,2 kilograma oz. 2.36 odstotka teže, Aleksandar se je ustavil pri 1,3 kilograma minusa oz. 1,06 odstotka teže. Marija je izgubila en kilogram oz. 0,89 odstotka teže.

Iztok je imel v tem tednu imuniteto, ki si jo je priigral na skušnjavi, zato je igral malo drugače in se zredil 0,6 kilograma.

Šov The Biggest Loser Slovenija je na sporedu od torka do petka zvečer na Planet TV, sledi pa komentatorska oddaja Od težaka do junaka.

Ne spreglejte