SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
0,45

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Aleksandar bi nagrado vložil v nakup stanovanja #video

0,45

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Aleksandar je v zadnjih urah pred sklepnim dejanjem šova The Biggest Loser Slovenija v mislih že pri nagradi. Pred vstopom v šov je dejal, da bi rad odprl svoj fitnes, a zdaj razmišlja, da bi nagrado morda raje porabil za nakup stanovanja.

"Razmišljam, da bi bil to dober polog za stanovanje. V tej smeri trenutno razmišljam. Seveda si še vedno želim, da bi lahko odprl svoj fitnes studio, a žal to ne bo mogoče z glavno nagrado, ki čaka na zmagovalca v finalu," je bil iskren Aleksandar.

Klinika Božikov bo zmagovalcu podarila tudi bon za lepotno operacijo, tako da si bo lahko privoščil nekaj lepotnih popravkov. Kaj bi si Aleksandar najbolj želel spremeniti na svojem telesu? "Če bo ostalo veliko viseče kože, bo verjetno to ena od stvari, ki jih bomo morali vsi finalisti operirati," je razmišljal Aleksandar. "Maserji in trenerji so me potolažili, da lahko s treningi precej uspešno odpravim visečo kožo, tako da morda operacija niti ne bo potrebna."

Vsi tekmovalci v zadnjih dneh izjemno pazijo na zaužite kalorije. V zadnjih urah pred finalom je tudi Aleksandar izjemno zmanjšal vnos kalorij. "V teh dneh nisem zaužil več kot 750 kalorij, en dan sem bil na ketonski dieti, drugi dan na visokoproteinski dieti, zadnji dan pa sploh ne bom jedel," je bil iskren Aleksandar, ki je v dneh pred velikim finalom treniral tudi po štiri ure na dan.

Trud in naporni treningi so se vsekakor obrestovali, saj je do zdaj izgubil že 52,9 kilograma, tehtnica pa bo zvečer verjetno pokazala še dosti manj.

Ne zamudite velikega finala šova The Biggest Loser Slovenija, ki bo na sporedu v petek ob 20. uri na Planet TV.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin