Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
14. 2. 2019,
10.20

Osveženo pred

5 let, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

1

Natisni članek

Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV

Četrtek, 14. 2. 2019, 10.20

5 let, 2 meseca

Ta teden z Juretom Godlerjem

Tako valentinovo praznuje Godler, ki se na male zaslone vrača že nocoj

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

1

Ta teden z Juretom Godlerjem | Foto Blaž Vatovec

Foto: Blaž Vatovec

Že nocoj ob 22. uri se na male zaslone z 9. sezono vrača oddaja Ta teden z Juretom Godlerjem. In ker je naključje hotelo, da je to prav na dan zaljubljencev, smo Jureta povprašali, kako on praznuje valentinovo in kaj pripravlja za vse tiste, ki bodo nocojšnji večer preživeli osamljeni pred televizijskimi zasloni.

Jure Godler se z oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem na Planet vrača že nocoj ob 22. uri. Ker je ravno valentinovo, nas je zanimalo, ali so ustvarjalci oddaje pri pisanju scenarija za tokratno oddajo mislili tudi na vse tiste, ki bodo ta "poseben" večer namesto v dragih restavracijah in družbi svoje boljše polovice preživeli osamljeni pred televizijskimi zasloni. 

"O, seveda! Naš korespondent Jernej Celec, strokovnjak za monogamijo, se nam bo kot vedno pridružil v oddaji in nam podal izčrpno poročilo o tem prav posebnem prazniku. Mislim, da bo to povrnilo dobro voljo in nasmeh na obraz vsem osamljenim pred TV-zasloni s čokolado v roki."

Ta teden z Juretom Godlerjem | Foto:

Jure nam je v svojem slogu razkril še, kako sam, če nima ravno oddaje, praznuje dan zaljubljencev: "Ponavadi najamem jahto in pridružijo se mi dekleta z vseh vetrov. Najprej nazdravljamo z zelo drago penino, potem pa igramo šah do jutranjih ur."

Če pa valentinovo praznuje v dvoje, rad svojo srčno izbranko preseneti z vampi in kakšnim darilcem. In kaj je bilo najbolj posebno darilo, kar jih je kadarkoli za valentinovo podaril kateri izmed svojih izbrank? "DVD-zbirka petih sezon Ta teden z Juretom Godlerjem, v zameno pa sem dobil šilček," nam je z resnim izrazom na obrazu za konec povedal Jure.

Nocojšnjo tudi nekoliko z valentinovim obarvano oddajo Ta teden z Juretom Godlerjem si lahko sami, v dvoje ali v družbi več ljudi ogledate ob 22. uri na Planetu.
Ta teden z Juretom Godlerjem
Planet TV Jure Godler je podlegel turškim nadaljevankam #video
Planet TV Jure Godler razkril, ali tudi on kdaj krade šale #video
Ne spreglejte