SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Veganski kolagen: izvir mladosti ali okusna potegavščina?

0,02

termometer

Nemogoče je govoriti o negi proti staranju, ne da bi se v pogovoru pojavil kolagen. Razlog za to? Kolagen je najpomembnejša strukturna beljakovina v naši koži, odgovorna za to, da ta ostane čvrsta in mladostna.

Biostile Kaj imajo skupnega gube in upadla koža?

Odgovor na to je jasen: zmanjšano proizvodnjo kolagena. Brez tega proteina bi telo razpadlo, saj deluje kot "lepilo" in predstavlja kar 30 odstotkov človeškega telesa.

Največkrat ga imenujemo protein lepote, saj je nujen za napeto kožo brez gubic.

Je veganski kolagen le potegavščina?

V zadnjem času se večkrat omenja t. i. revolucionarni veganski kolagen. Pa sploh obstaja? Kolagen je beljakovina, ki je rastline ne proizvajajo in ki jo najdemo a zgolj v tkivih ljudi in živali.

Naj vas torej ime "veganski kolagen" ne zavede, saj ta kolagena sploh ne vsebuje, pač pa le nekaj sestavin, ki spodbujajo njegovo tvorbo. Poenostavljeno: veganski kolagen ne obstaja!

Kakšna je torej rešitev?
Biostile

Collagen Powder Blend je popoln kompleks različnih virov kolagena in tudi sestavin, ki spodbujajo samotvorbo kolagena. Sem spadajo vitamin C, silicij in superživilo šilajit. Da pa se ne boste poslovili le od slabega videza nohtov, las in kože, smo dodali kurkumin, ki deluje protivnetno. Bi si sploh lahko želeli kaj boljšega?

Kupi, po neverjetni akcijski ceni!


Naročnik oglasnega sporočila je Biovis d.o.o.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin