SiolNET. Planet TV Novosti
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Reševanje vrta

Urbani vrtički vse bolj priljubljeni

0,02

termometer

Reševanje vrta
Foto: IMDb

Oddaja Reševanje vrta vam ponuja nove ideje, kako preurediti vrt. Oddaja je na sporedu ob sobotah in nedeljah ob 15. uri na Planetu.

Čeprav živite v mestu, ni izgovorov, da ne bi imeli svojega pridelka. Sploh v našem glavnem mestu, kjer je na osmih lokacijah na voljo skoraj tisoč urbanih vrtičkov. Največji razmah postavljanja vrtičkov pa v Ljubljani opažamo predvsem ob novonastalih stanovanjskih soseskah.

Če želite izvedeti, kam kaj zasaditi in kakšna so pravila vrtičkanja, vam bo pri tem pomagala britanska legenda, ki se s tem ukvarja že več kot 20 let. Govorimo o voditeljici oddaje Reševanje vrta, Britanki Charlie Dimmock.

Reševanje vrta Planet TV Ideje za postavitev sanjskega vrta #video

Ker smo si ljudje različni in si različno predstavljamo svoj zeleni kotiček, bo v oddaji poskrbljeno tudi za to. Strokovna ekipa bo vedno predstavila dva načina preureditve vrta, izbira, kateri je primernejši za vas (in vašo denarnico), pa je povsem vaša.

Reševanje vrta si lahko ogledate v danes ob 15. uri na Planetu.
Ta teden z Juretom Godlerjem Planet TV Jure Godler ima za poletje prav posebne načrte Ellen Planet TV Zvezdnica serije Prijatelji pokazala hčerkin pevski talent #video
 Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin