SiolNET. Planet TV Novosti
0,04

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Piramida sreče

Učenje vožnje avtomobila se ni dobro končalo

0,04

termometer

Nova dva para se bosta nocoj ob 19.45 preizkusila v najvišjem kvizu slovenskih televizij. Za uspeh v kvizu je pomembno, da se tekmovalci med seboj dobro poznajo, iz tega pa izhaja veliko zanimivih prigod, ki jih razkrijejo.

Piramida sreče Planet TV Z novimi epizodami se vrača kviz Piramida sreče

Prvi tekmovalni par sta Tea Rogan in Denis Nrecaj, ki sta par že enajst let. Tea dela v marketingu, Denis pa je zaposlen kot robotik urejevalec, svoj prosti čas pa namenja tudi študiju za strojnega inženirja. Ker se poznata že od zgodnje mladosti, ju druži tudi precej zanimivih prigod.

Denis je Tejo učil vožnje z avtomobilom, še preden je začela obiskovati šolo vožnje, kar se ni najbolje končalo. Enkrat je namreč zapeljala pod električnega pastirja ter popraskala pokrov motorja, drugič pa jo je nepričakovano ustavila škarpa.

Piramida sreče

Drugi tekmovalni par sestavljata prijatelja Boris Crnoja iz Kopra in Nejc Furlan iz Postojne. Boris je univerzitetni diplomirani geograf, ki se spozna na gore, reke in morja ter na prehranska dopolnila, ki jih prodaja. Nejc je diplomirani ekonomist, ki se je od malega rad vozil z vlakom in to tako zelo, da je postal čisto pravi strojevodja. Posebej zanimivo je bilo prvo srečanje Borisa in Nejca, saj sta imela občutek, da se poznata že od nekdaj. Poleg tega sta bila skoraj enako oblečena, pa tudi izgledala sta zelo podobno, razen barve las. Kot bi bila v sorodu.

Piramida sreče

Kateri od parov bo v Piramidi sreče bolj uspešen, bomo izvedeli nocoj na Planetu.

Kviz Piramida sreče je na Planetu od ponedeljka do četrtka ob 19.45. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi na Planeteka.si.

Exatlon Planet TV Romanca v Exatlonu: Bova videla, ali se iz tega lahko razvije kaj več #video milijonar Planet TV Prijavite se v kviz Milijonar Koledar Planet TV Vražje dame so sezono končale z dobrodelnim koledarjem #video
Spremljajte nas na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.   

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin