SiolNET. Planet TV Novosti
0,48

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sara Pakiž je nova voditeljica športa na Planet TV

0,48

termometer

Športnemu uredništvu Planet TV se je pridružila Sara Pakiž, ki so jo gledalci že lahko opazili v vlogi novinarke športnih prispevkov, v vlogi voditeljice pa jo bomo prvič spoznali že danes, ko bo v okviru informativne oddaje Planet Danes vodila športni del oddaje.   

Sara Pakiž | Foto: Sara Pakiž Z oktobrom se je ekipi športnih novinarjev in voditeljev Planet TV pridružila Sara Pakiž. Gledalci so jo lahko v športnih prispevkih in v oddaji Goool! na Planet 2 že opazili v vlogi novinarke, v torek, 16. oktobra, pa jo bomo prvič spoznali tudi v voditeljski vlogi športnega dela informativne oddaje Planet Danes ob 17.55 in 22.00 na Planetu. Na voditeljskem mestu se bo izmenjevala z urednikom športa Miranom Tišičem in kolegom Damjanom Medico.

Sara Pakiž je poprej izkušnje pridobivala v oddaji ŠKL, tudi zasebno pa je velika ljubiteljica športa. "Smučanje, tek, plavanje, odbojka, ples, hoja, ali pa ogled nogometne tekme v družbi najljubših. Šport je vse, je druženje in pobeg, ko potrebujem čas  zase," pravi Sara.

Energična novinarka se veseli tudi nove naloge v športni redakciji Planet TV: "Vodenje športa v živo je zagotovo izziv, ki se ga zelo veselim in hkrati občutim pozitivno tremo. Najbolj se veselim tega, da bom s pripravo športnega dela oddaje spoznala tudi športe, ki mi sicer še niso tako blizu."

Informativno oddajo Planet Danes lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 17.55 in ob 22. uri, nogometna oddaja Goool! pa je na sporedu ob ponedeljkih ob 20. uri na Planet 2.

 

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 23
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin