Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
27. 9. 2021,
15.38

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

2

Natisni članek

The Real Housewives Slovenija: Vražje dame Pika Zrim Špela Kastelic Nika Čukur Gordana Grandošek Whiddon Andreja Medvedič Carmen Osovnikar Vražje dame Planet TV

Ponedeljek, 27. 9. 2021, 15.38

2 leti, 6 mesecev

Prvi utrinki s snemanja Vražjih dam #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,16

2

Šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame bo prvič na Planetu v soboto, 2. oktobra, ob 20.45. Že v prvi epizodi bodo lahko gledalci videli, kako je, ko med seboj trčita dva svetova in šest različnih karakterjev, pa čeprav vseh šest vražjih dam prihaja iz podobnega okolja.

Že v soboto ob 20.45 si bomo lahko na Planetu prvič ogledali šov The Real Housewives Slovenija: Vražje dame, v katerem bodo gledalke in gledalci dobili vpogled v življenje šestih samostojnih, temperamentnih in prepoznavnih Slovenk: Andreje Medvedič, Carmen Osovnikar, Gordane Grandošek Whiddon, Nike Čukur, Pike Zrim in Špele Kastelic.

Vražje dame
Planet TV Na Planet prihaja slovenska različica šova The Real Housewives

Šov bo na Planetu vsako soboto ob 20.45, že prva epizoda pa bo razkrila marsikatero sočno skrivnost, ki je doslej ostala skrita javnosti. Izjemne in direktne ženske svojega zasebnega življenja ne bodo skrivale, nasprotno, presenetile in šokirale bodo s svojo odkritostjo. Čeprav dame prihajajo iz podobnega okolja, pa ima vsaka za seboj drugačno pot in močno osebnost. Kako se bodo živahne, drzne in glasne dame razumele s tistimi, ki so bolj zadržane?

Vsaka od nas ima svoje težave, se sooča z lastno dramo, a redkokdo je o tem pripravljen spregovoriti pred kamerami in vso Slovenijo. Življenjska kilometrina, izkušnje in preizkušnje so naše vražje dame utrdile, da se ne ozirajo na mnenja drugih. Živijo svoja življenja, a vseeno med snemanjem še nismo naleteli na vprašanje, na katerega ne bi želele odgovoriti.

Fotogalerija
1 / 9

Marsikatera zgodba vražjih dam bo osupnila in mnoge bi lahko izzvale solze, vsaka pa nosi tudi zgodbo, ki je lahko gledalcem v navdih. Že v prvi epizodi bomo spoznali prave značaje in gledalci bodo gotovo že po prvi oddaji imeli svojo najljubšo damo.

Iskrivi pogovori, dobri žuri – in drama

V šovu The Real Housewives Slovenija: Vražje dame bomo lahko vsako soboto ob 20.45 na Planetu spremljali blišč, glamur, pa tudi vsakdanje dinamično življenje treh Ljubljančank in treh Štajerk. Kamere bodo dame brez dlake na jeziku spremljale na večerjah v znanih restavracijah, izletih in potovanjih, pokukali pa bomo tudi v njihova domovanja, garderobne omare in se pustili zapeljati z vozili ekskluzivnih blagovnih znamk. Čeprav imajo naše dame mnogo skupnih lastnosti, pa lahko takrat, ko je na kupu šest tako močnih karakterjev, pričakujemo veliko različnih mnenj, dobrih žurov, iskrivih pogovorov in tudi drame. The Real Housewives Slovenija: Vražje dame je namreč šov, pri katerem ni scenarija – je resničen vpogled v življenja naših dam.

The Real Housewives Slovenija: Vražje dame bodo na Planetu vsako v soboto ob 20.45.
Planet na obisku
Planet TV Idilična dolina, kjer se čas ustavi #video
Planet Vau
Planet TV Godler razkril, kdo je najbolje oblečen moški na Zemlji #video
Jutro na Planetu
Planet TV Taiji Tokuhisa: Jutro moramo začeti pozitivno #video
Več o dogajanju je na voljo tudi na Instagramu, na Youtubu in na strani Planeta na Facebooku, zamujene dele pa bomo lahko spremljali tudi na Planeteki, novi spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo.
Ne spreglejte