SiolNET. Planet TV Novosti
2,60

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Milijonar

Nocoj na sporedu zadnja oddaja Milijonarja

2,60

termometer

Planet TV |  | Foto:

Oddajo Milijonar si boste na Planetu lahko ogledali le še nocoj ob 20. uri, potem pa priljubljeni kviz z voditeljem Slavkom Bobovnikom odhaja na zaslužene poletne počitnice.

V prvi sezoni Milijonarja na Planetu so si gledalci lahko ogledali 50 oddaj, v katerih se je na vročem stolu preizkusilo kar 98 tekmovalcev - 85 moških in le 13 predstavnic nežnejšega spola. Nekateri med njimi so res pokazali bogato znanje, spet druge pa je tako močno zdelala trema, da so jim tudi na videz lahka vprašanja povzročala nemalo težav.

Dva tekmovalca bi kaj lahko svojo pot končala že pri prvem vprašanju, če ju voditelj Slavko Bobovnik ne bi opomnil, naj še enkrat dobro premislita. Za enega tekmovalca pa je bilo usodno že drugo vprašanje.

Milijonar Planet TV Usodno je bilo že drugo vprašanje #video Milijonar Planet TV Bo tokrat v Milijonarju pretežko že prvo vprašanje? #video Milijonar Planet TV V Milijonarju skoraj usodno že prvo vprašanje #video

Vprašanja sestavlja ekipa šestih sestavljavcev povsem različnih poklicev in profilov. Vprašanja so različnih težavnostnih stopenj in temeljijo predvsem na splošni razgledanosti, pri vprašanjih za višje zneske pa je potrebno bolj poglobljeno znanje.

Med tistimi, ki so v priljubljenem kvizu res navdušili, je bil tudi nogometni vratar Domžal Miha Tetičkovič, ki se je na kviz Milijonar prijavil z namenom, da bi ovrgel mit o neumnih nogometaših. In to mu je več kot uspelo. O njegovem odličnem nastopu v oddaji so se razpisali tudi pri naših južnih sosedih.

Milijonar Planet TV Nogometaš navdušil v kvizu Milijonar #video

V prvi sezoni smo si lahko ogledali tudi eno posebno oddajo, v kateri so se preizkusili kandidati za evropske poslance. Celoten izkupiček oddaje je šel v dobrodelne namene.

Milijonar Novice Kandidati za evropske poslance so se pomerili v Milijonarju #video

Kot zadnji se bo v prvi sezoni na vročem stolu kviza Milijonar preizkusil Klemen iz Dolenje vasi. | Foto: Kot zadnji se bo v prvi sezoni na vročem stolu kviza Milijonar preizkusil Klemen iz Dolenje vasi.

Zadnjo oddajo prve sezone Milijonarja z voditeljem Slavkom Bobovikom si lahko ogledate nocoj ob 20. uri na Planetu.
Kviz lahko podprete tudi na strani na Facebooku in se pridružite debati z uporabo ključne besede #Milijonar. 
  Planet TV Planet TV Bobovnik moral preveriti, ali brata v Milijonarju goljufata #video Planet TV Planet TV Bobovnik tekmovalcu v Milijonarju postavil poseben izziv #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin