SiolNET. Planet TV Novosti
0,13

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Spremljajte oddajo Treniraj kot Tadej Pogačar

0,13

termometer

Na Planetu lahko do petka ob 18.30 ujamete ponovitev posebne oddaje Treniraj kot Tadej Pogačar, v kateri smo spremljali kolesarskega asa na njegovih treningih, predstavili pa smo tudi različne kolesarske trase po Sloveniji in ponudili vrsto uporabnih nasvetov za profesionalno in rekreativno kolesarjenje.

V oddaji, ki jo boste lahko spremljali na Planetu, bosta Tadej Pogačar in njegov trener Miha Koncilija predstavljata trike uspešnih kolesarjev in skrivnosti tega, kako se pripraviti na prijetno rekreativno kolesarsko sezono. Športni navdušenci bodo prav tako iz prve roke videli, kaj pomeni biti vrhunski športnik in kaj vse se dogaja v zakulisju, preden se sprožijo bliskavice pod zmagovalnim odrom.

Treniraj kot Tadej Pogačar | Foto:

Oddajo Treniraj kot Tadej Pogačar spremljajo tudi nasveti strokovnjakov o tem, kako se spopasti z izzivi, ki pestijo tako rekreativne kot profesionalne kolesarje. Prav tako predstavljamo različne kolesarske trase po Sloveniji, dolge od 30 do 110 kilometrov, na katerih trenira tudi Tadej Pogačar. Kolesarske trase do 20 kilometrov bodo primerne za družine, medtem ko si bodo lahko bolj izkušeni kolesarji ogledali tudi nekaj predlogov gorskih vzponov.

Na Planetu lahko oddajo Treniraj kot Tadej Pogačar spremljate od danes do petka ob 18.30, še več vsebin pa kolesarske navdušence čaka na spletnem mestu Siol.net.
Primož Roglič Tadej Pogačar Sportal Roglič in Pogačar prestala dramo, napad Kolumbijca Tadej Pogačar Sportal Pogačar do zdaj na Touru zaslužil več kot Roglič, a denar ne bo njegov  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 
delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin