Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
12. 9. 2018,
11.35

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

2

Natisni članek

Tolgahan Sayışman Ne izpusti me turške serije

Sreda, 12. 9. 2018, 11.35

5 let, 6 mesecev

Lepi igralec, kot ga še niste videli

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,60

2

Tolgahan Sayışman | Foto Instagram

Foto: Instagram

Šestintridesetletni turški zvezdnik Tolgahan Sayışman, ki ga lahko na Planetu spremljate v čustveni seriji Ne izpusti me, je zagotovo eden tistih igralcev, ki med televizijskimi projekti skoraj nič ne počivajo. Na Instagramu je svojim sledilcem pokazal, v kakšni vlogi ga bodo lahko po novem gledali.

V Turčiji so telenovele nadvse priljubljene in v zadnjih letih so prav turške telenovele osvojile še svet. Tudi Slovenke smo precej dojemljive za tovrstne televizijske žanre, in če so še nekoč na vrhu priljubljenosti kraljevale mehiške in španske žajfnice, danes ni več tako. Kakovostno produkcija, lepi igralci in napete ljubezenske zgodbe so dejavniki, ki pred televizijske zaslone prikujejo marsikatero pripadnico nežnejšega spola.

Istanbulska nevesta
Planet TV Je šla Sureja res predaleč? Glasujte!

Trenutno lahko na Planetu spremljate dve odlični turški seriji - Istanbulsko nevesto, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri, ter Ne izpusti me, ki se predvaja pred njo, ob 19. uri. In v slednji nadaljevanki srca slovenskih gledalk v vlogi arogantnega bogatega poslovneža Yigita osvaja 36-letni igralec Tolgahan Sayışman.

Tolgahan je sicer zelo aktiven igralec, saj se pojavlja v mnogih turških serijah. Pravkar je svoje sledilce na Instagramu navdušil s fotografijo, ki napoveduje njegovo novo vlogo v prihajajoči seriji, ki jo bo predvajala ena od turških televizij. Na njej ga lahko vidimo drugačnega, kot smo ga vajeni v seriji Ne izpusti me. Nič več ni v vlogi uglajenega, arogantnega poslovneža, temveč se je za novo serijo, po objavi sodeč, prelevil v vojaka, ki je poprijel za orožje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tolgahan Sayışman (@tsayisman) on

Kaj pa se dogaja v vse bolj napeti seriji Ne izpusti me, preverite že nocoj ob 19. uri na Planetu, takoj za tem pa ne zamudite še nove turške serije Istanbulska nevesta, ki bo na sporedu ob 20. uri!
Istanbulska nevesta
Planet TV Turško lepotico je osvojil soigralec
Planet TV Bo igralec novi model za dizajnerska sončna očala? #foto
Ne spreglejte